onsdag 3 augusti 2022

Hejsan efter att jag skickade ett brev till Linnea hermansson, idag svarade hon mig om du är inte nöjd du kan överklaga.

 


Hejsan efter att jag skickade ett brev till Linnea hermansson, idag svarade hon mig om du är inte nöjd du kan överklaga.


Jag svarade  en liten meddelande. vad ska jag överklaga för ni kan göra vad ni vill det är skåne lätt smittade efter andra världskriget det går inte att förändra hjärnan som  redan fastställda.

jag vill bara säga det är inte lång tid att starta kriget  jag har förtroende för det som  jag  säger ,, och jag ska säga  ni kommer bli flykting precis som mig kanske mellan 3 eller 5 månade  kan ni vara elaka mot folk.

De flesta människor jag har träffat.

De har instinkter av hat och hämndkomplex.

Därför anställer de människor som har hatinstinkter

Dessa människor har denna vansinne planterad i som barn via skolor, försökolor. tillexempel hampus, madeleine, Mirza, Caroline, hannele, kristina, och isabel, men det är inte dem själva det är andra som leder över och  gör så dumma mot folk, mot mig mer handlar om iranska regimens agenter som lyckades att bli anställda via socialtjänsten, plus rasisterna och anti semitiserna 

mvh Samuel 

https://rattvisanrealit.blogspot.com/2022/07/vansinne-pa-marsch-en-sjalvbiografi-om.html

https://rattvisanrealit.blogspot.com/2022/08/hampus-kristian-med-madeleine-och.html

https://rattvisanrealit.blogspot.com/2022/08/hejsan-caroline-wikensjo-jag-har.html

https://rattvisanrealit.blogspot.com/2022/04/foremal-for-meddelanden-om-legosoldater.html

https://rattvisanrealit.blogspot.com/2022/04/samuel-qua-20220414-samtal-fran-isabel.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar