tisdag 19 mars 2024

Denna skrivelse handlar om två saker verbal sadimsen och struktor systematiska rasismen också lite om destruktiv sadismen och rasismen.

 







Denna skrivelse handlar om två saker verbal sadimsen och struktor systematiska rasismen  också lite om destruktiv sadismen och rasismen.

vad är verbal sadismen?  och vad gör en person som lider av  verbal sadism?


Dem som lider av verbal saismen gör saker mot andra för att själv mår bli bättre, verbal sadismen tror att offren kan inte märkas vad han, hon gör mot offren.

Från den 24 oktober 2023 tills idag jag märkte två personer som både lider av starka verbal sadismen, verbal sadimsen kommer inte själv  det kan handla om personens bakgrunder.  Till exempel har blevet våldtog  eller liknande i sitt hemland andra kan också ha hänt liknande i den här samhället. Därför många förskare och felosofen  tror att en frisk människa aldrig skulle förödmjuka, eller förakta eller kränka andra de som gör så har hänt liknande med de tidigare det hämnen som spelar för roll genom tidigare smärtor.

Ju en verbal sadism först på hitta ett ord och säger emot offren och sedan titta hur kund på verka offren hennes , hans ord.  Många som jag hade möte med under flera år efter en lång studerande om vad som påverkas dem så att vara så har till sist hittat deras sjukdomar.

 mer information

En verbal sadism ibland försöker så att skaffa problem mellan kvinna och män till exempel säger att hans fru har sagt så eller hennes man har sagt så om personen inte inspelas då dem kan skaffa bråk hemma och det gör verbal sadismerna glädja över.

 verbal sadismen är samma rasismen

En verbal sadism försöker så att kränka och förakta offren för att titta hur kunde påverka offren.

 

Jag  har mycket bevismaterial som  kan lägga fram för att dem som har kunskaper kunna veta om mer.

 En verbal sadist är en riktiga rasister.

Verbal sadismerna  skriver precis vad dem  tycker och vad dem tänker och skickar till offren för att kunna göra offren arga sedan polis anmäla offren som har hotat dem dem är falska och bär dubbelmoraliska.Verbal sadism är indelad i 3 typer

 

Sadism genom att skriva genom brevskrivning

 

Destruktiv sadism

Den som utsätts för våld av en närstående, bryts ofta ner psykiskt. Isolering, låg självkänsla och motstridiga känslor av skuld, skam, medlidande, lojalitet och rädsla för förövaren gör det ofta mycket svårt att lämna relationen. Risken för grovt våld och mord är också som störst vid separation. Så spelar för roll folk via socialtjänsten som arbetar för utländska eller rasistiska.

Destruktiv sadism är samma beteende som jag blev bemötande år 2018 och 2019 även år 2022  av sådana personer som hade stor hatred,  blev attackerade med massor av ordangreppar från dem personerna som hade kontakt med under året som har skrivit redan om. Därför alla som går genom socionom utbildningar  i första hand tapar självförtroende och har väl jätte dåliga  tålamod om man skulle kritisera personen.  till exempel dem har aldrig träffat personen dem på pekas personen är sjuk de själv är  friska,,  Jag har telefon samtal med en kvinna som hette isabella  med islamiska slöjan när jag sa nej ni har fel gjorde dagen efter orosanmälan mot min familjen, allt inspelades finns hos olika personer. Till Exempel hade möte med en person med utländska bakgrunder hon om du mår inte bra här gå härifrån jag sa typisk mytoman folk,

allt finns som bevismaterial kan bevisas. Person från ett folkgrupp som ligger i första i hela världen  som lögnare  vem juger mest i hela världen?  Egyptiska ligger i första i hela världen iranska andra och turkarna liger i tredje platser som lögnare.

Till exempel när kom jag till Sverige  aldrig har sett en vanliga svenska skulle ljuga´, men när kom mer folk från mellanöstern då dem lärde svenskarna så att ljuga, för första gången såg en kvinna som hette Birgitta och en albanska Berisha som har ljugit 1998.

Men i malmö har sett väl mycket svenskarna som faktiskt ljuger dem från mellanöstern har smittat svenskarna.

mer information i framtiden.

 

En person som lider av verbal sadismen  bli glad när skulle illa behandla en annan människa, Som precis Mirza Seric och andra hennes medarbetare  som spelade fake doctor .

Det kallas också en struktor systematiska rasismen.

Jag vill skriva här om systematiska struktor rasismen som väl organiserade  struktor systematiska rasismen organiseras av regeringen dem delas med flera olika gruppar, en del jobbar med drogsäljare, en del jobbar mot personen med utländska bakgrunder denna grupp har direkt kontakt med personens hemland och varje saker som gör mot personen kräver för pengar från personens hemland,  en grupp till som jobbar skulle ha koll på personen vilket utbildningen har och vilket jobb personen söker så att dem skule hindra personens framtids jobb,  en grupp till  samarbetar med kriminella mnniskor i samhället.

En grupp till jobbar för att kriminalisera människorna som dem tycker att personen  har någonting som dem ogillar det kan vara ideer,  åsikter eller något annat.  Dem kallas sig socialtjänsten.

Vad är strukturell rasism?   Strukturell/institutionell rasism

Ayatollah använder fysiska  som avrättningar  fysiska tortyr, men fascisterna använder psykologiska metoder  utan att ha kunskaper denna ämenen, då  dem på pekas andra. Fascister kan på peka vem som helst, ju det är fascisternas metoder.  Här under  läs om deras metoder.

Vad är strukturell rasism? Strukturell/institutionell rasism

 

 Vad är strukturell rasism?   Strukturell/institutionell rasism.

Strukturell/institutionell rasism är aktiva och oftast osynliga handlingsmönster och processer som gynnar individer och grupper från majoritetssamhället och samtidigt utgör hinder för minoritets- och imigrant gruppers deltagande i samhällslivet. Till exempel en väg av strukturell  rasismen sprider rykte på hemliga sätt för att förnedra och förakta personen minska trovärdigheten i samhället. En  eller en grupp som lyckades att bli anställda på en myndighet kan dem utnyttja myndigheten  trovärdighet för att sprida rykte mot en person för att minska personens trovärdigheten. för exempel 2017  och 2018 även 2019 händelse finns redan på denna blogg..till exempel framför dig en annan person och bakom dig helt emot dig och spelar dubbelt moraliska roll.Som vi har skrivit det finns  3 steget inom rasismen  första steget är inte så farliga, andra steget är på väg bli våldsamma, men 3 steget är sista steget som kallas sista steget av galenskaper  som hysteriska vansinne steget som personen kan göra allt för att föra sin ideer. Vi har olika typer av rasismen religiösa rasismen, färg rasismen och nationalitets rasismen, islamiska rasismen  alla känner till  hur islamiska fascister  behandlade yazidier i irak,,   vi har en till  som kallas invand rasismen, invandrade män kan vara rasister mot varandra, men det finns en del av invand rasismen bor i Sverige, men gillar inte svenskarna dem är invand rasismen. Idag missbrukar många människor med rasism bakgrund som har lyckats arbeta på myndigheternas lagen genom att förolämpa utlänningar, använda förolämpande ord och spela rollen som en fake doctor game player.  Det är en typ av rasismens taktiker så att förakta och förnedra folk som är inte från samma området som personen född och uppväxt,  eller har inte samma huvudet färg har kommit som till deras land.

Det finns invand rasismen  som en dag en iranska man attackerade en kvinna med arabiska bakgrund som bär hijab på tåget så kallar vi denna beteende invand rasismen, det finns också islamister som tillhör till iranska regimen gör samma sak mot iranska politiska aktivister.

 

Men vi har också Strukturell rasismen vad gör Strukturell rasismen? dem  försöker utbilda folket fö att minska trovärdighet för andra , till exempel dem lära dem som har mindre självförtroende så att när andra prata eller talar om något dem skulle som förnedringar, föraktade och mobbningar skratta

 

Institutionell rasism uppkommer när regler, normer och vedertagna handlingsmönster (praxis) hos samhällsinstitutioner, som t.ex. skolan och universiteten, innebär en begränsning – och också ett hinder – för vissa etniska minoriteter och invandrargrupper att uppnå lika möjligheter som resten av samhället. Strukturell rasism uppstår när samhällsstrukturer, t.ex. rättssystemet, utbildningssystemet etc., och det politiska systemet exkluderar etniska minoriteter och/eller immigrantgrupper från att delta i samhällslivet på samma villkor som övriga medborgare. Trots att den generella definitionen av rasism är teorin om en hierarki, enligt vilken en ”ras” är överlägsen andra ”raser”, har rasismbegreppet olika nivåer. Professorn i filosofi Étienne Balibar (1991) säger att det inte finns bara en sorts rasism, utan många former av rasism. Man använder sig av olika termer för att fånga in rasismens olika nivåer och yttringar, som t.ex.: ’vardagsrasism’, ’kulturell rasism’, ’institutionell rasism’ och strukturell rasism’.

 

En sammanfattande definition av rasism och av strukturell/institutionell rasism presenteras i The Penguin Dictionary of Sociology (1994). Den indelar rasismen i två kategorier: (1) synlig och individuell rasism, som består i individuella handlingar mot underordnade grupper och individer, och (2) dold och institutionell rasism, som utövas genom strukturella relationer mellan överordnade och underordnade grupper i ett samhälle. Medan den individuella rasismen består av individuella handlingar med bestämda avsikter, är den institutionella rasismen, på ett mer omedvetet plan, resultatet av – men också en vardaglig process av – ett system av ojämlika relationer mellan olika etniska grupper. Man bör dock tillägga att strukturell/institutionell rasism inte alltid är omedveten; den kan vara både avsiktligt och oavsiktligt utövad. Det bör också påpekas att termen individuell rasism, som forskaren Philomena Essed (2002) säger, motsäger sig själv eftersom rasism är ett uttryck för och aktivering av gruppmakt.

Gränsen mellan strukturell och institutionell rasism är något flytande och därför i den akademiska debatten väljer man oftast båda begreppen för att fånga in alla faktorer som utgör hinder och begränsningar för minoritets- och invandrargruppernas aktiva och jämlika deltagande i samhällslivet. Den strukturella/institutionella rasismen existerar i skilda sfärer av dagens samhälle. Ett exempel är svenska medias rapportering av brott begångna av personer med icke västerländsk bakgrund. Brott i allmänhet och sexual- och våldsbrott antas vara betingade av dessa brottslingars kulturella bakgrund. Detta synsätt är institutionaliserat bland annat i massmedia (Ylva Brune, 1998), inom polisen (Peter Nobel, 1988), socialtjänsten och rättsväsendet (Masoud Kamali, 1997) och förstärks av strukturella faktorer i det politiska systemet, lagarna och utbildningssystemet. Rötterna till detta går att hitta bl.a. i institutionaliseringen av ”Orienten” som ”de andra”. Exempelvis, framställs och betraktas personer från Mellanöstern, som irrationella, patriarkala och våldsbenägna. Med andra ord, deras värderingar antas vara raka motsatsen till ”våra” värderingar.

 

Forskningen har visat att även inom universitetsvärlden gör sig den strukturella/institutionella rasismen gällande, såväl genom antagningssystemet som inom forskningen och rekryteringen till universitetstjänster. Några grupper är starkt underrepresenterade vid svenska universitet och högskolor, både bland de studerande och bland de anställda. Den strukturella/institutionella rasismen kan dessutom påverka individernas uppfattning och tankestrukturer. Majoriteten indoktrineras omedvetet, till att se sig själv som ”den bättre folkgruppen”. Detta sker bl.a. genom massmedia och utbildningssystemet och påverkar även minoriteternas bild av sig själva och av majoriteten. Den institutionella underlägsenhet som strukturellt påtvingas minoriteterna och som tar sig uttryck bl.a. i högre arbetslöshet och segregation, gör att minoritetsgrupperna vänjer sig vid att vara mindre värda än majoriteten.

 

Sociologerna Michael Omi och Howard Wisnant (1986) menar att rasistiska kategorier och själva innebörden av ras tar sig konkreta uttryck genom specifika sociala relationer och historiska sammanhang. Exempelvis kan behovet av att skapa en nation och en nationell identitet utgöra ett sådant historiskt sammanhang som skapar rasism. Genom utestängning och onddefiniering av andra etniska eller religiösa grupper blir rasismen med tiden en del av sociala institutioner och samhällsstrukturen. Rasismen påverkar således olika aspekter av samhällslivet, t.ex. sysselsättning, utbildning, rättsskipningen i civil- och brottsmål, äktenskap och andra former av samlevnad. I ett samhälle med strukturell/institutionell rasism kan demokratiska spelregler som t.ex. majoritetsstyre motarbeta minoriteterna och bevara majoritetens dominans. Därför måste den strukturella/institutionella rasismen, som är en seglivad företeelse, uppmärksammas debatteras och bekämpas genom insatser inom och utanför de etablerade institutionerna.

Tyvärr igår har läst ett brev dem skrev att personen  har  misstro på  myndigheten.

 

Tyvärr igår har läst ett brev dem skrev att personen  har  misstro på  myndigheten. snart ni kan lyssna här alla möter från 2016 till 20222 allt är spelades  in och kan sända via en internationella tv kanalen.Vi är gäster här absolut har inte något misstro på myndigheten, det som vi talar om handlar om lag missbrukare och den som utnyttja lag och regler för sin skuld. Jag vill förklara det är inte sant och det är en stor lögnaktiga och felaktiga. Jag vill förklara här för publiken   det som dem skrivit det kallas utnyttjande av myndigheten för sina skulder för att det som dem gör och sätta skulden på  myndigheten, det är inte sant det är ju  en lögn.Det finns information om möte mellan Mirza, madeleine, emilie och gustav år slutet på år 2018 . Enligt en person själv var där och avslöjades ville inte namnge personen.madeleine har sagt vi kan påpekes pappan och ordangreppa honom då han kan bli arga och vi kan anmäla honom som hot mot tjänsteman, mirza ju det är okej, men han spelar in allt som pratar med oss det är stort problem för oss att kunna göra något  mot pappan.Hannele  ja  det som svårt att kunna kriminalisera pappan det som han gör och inspelning kan bli problem för oss.Gustav då vi kan konstatera honom som misstro på myndigheten det kan vi göra,Mirza ja det kan vi,  Madeleine, ja jag gjort en gång mot honom han reagerade inte jag var misstänkt att han inspela vad vi talar om därför jag avslutade möte med pappan jag och hannele hade möte med pappan. För mer information vilken tv kanal kan kontakta oss för att bevisa hur dem gör ord angrepp  kränkande och föraktande mot folk med utländska bakgrunder.Jag vill förklara igen har absolut inte misstro på myndigheten   rasisterna gör fel och försöker så att  satta  det som dem gör skulden på myndigheten, en sak till dem skrev att när dem pratade med pappan han var misstänkt, men dem förklarade inte på vilken sätt säger dem så  dem själva mer misstänksamma mer än andra därför att vi tog beslut att publicera namn bilder på dem som har anknytningar till iranska regimen och jobbar genom socialtjänsten .Jag har aldrig sagt att jag inte tror på myndigheterna .Dessa saker som jag har kritiserat är något slags dåligt bemötande  oförskämt beteende av vissa anställda på socialavdelningen, inte hela myndigheten. Vilken som vill kan lyssna och se  alla möter inspelades  och en del av dem bara vill bli kvitt av sina inre inre och föraktade och kränkte med ord angrepp. Dem påhittade saker och ljuger säger han misstro på myndigheterna det är helt sjukt och  absolut inte sant. Ja det som rasisterna  spelar för roll, när dem förakta eller kränka , försöker så att förnedra  en person och göra sjuka saker mot någon på hitta sjuka saker och skriver ett annat saker till myndigheterna att personen har misstro på myndigheterna. Det är helt lögn och  dem bör skämmas för det som dem gör därför allt är inspelades en del video en del röst spelades in finns allt .

År 2022 november kom en kvinna där jag var på trädgårdsutbildning, kvinnan sa till mig  gå till källare och se vad som händer där , då gick jag till källaren såg två killar står där och pratar med en av lärarinne, jag öppnade kameran och filmade deras ansikte utan att fråga  vem dem är, sedan  gick jag till kvinnans arbetsrum där hon berättade att  det var två socialsekreterare från malmö öster dem sa  vår chef skulle skaffa en väg så att ni skulle hindra din framtids arbete så att ni skulle  inte få något arbete:

Min chef frågade varför dem sa det som vi vet ni vet inte bara lyssna på myndigheten  vi är från myndiheten sade en av killarna, då jag  gick till chefen  och frågade chefen, hon blev nyfikna vem har berättat  för mg och hur visste jag om det händelse? Jag svarade  vi vet precis vad som rör sig vi har väl utbildningar över det även vi har gruppsspråks kunskaper,

Då chefen sa vi kan inte bli emot myndigheten för enskilda person så vi måste följa vad myndigheten säger vi är svenska  och måste lyssna på vår myndigheten även det skulle vara orättvist,

mvh Samuel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar