onsdag 20 mars 2024

Tyvärr idag många EU länder samarbetar med ayatollorna i iran mot politiska aktivister.

 



Tyvärr  idag många EU länder samarbetar med ayatollorna i iran mot politiska aktivister., till exempel om en person skulle vara politiska aktivister och kritisera ayatollahs då personen får inte jobb ingenting-.


EUs dubbelmoraliska rollspel om irans politik, om man titta det finns flera iranska företagar i europeiska länder som kallas tvättpening, men dem  kommer via sina tv kanaler kritisera iran det bara handlar om  riktiga hyckleri.

Dem europeiska politikerna sätter hinder framför personen så att inte kunna hitta ett arbete,

Ska berätta hur?  De har som kallas socialmyndigheten politikerna  kräver dennna myndigheten så att sätta hårda hinder för att den som kritisera ayatollornas felaktiga, då personen som kritisera iran  skulle inte få ett  arbete enligt våt erfarenheter.

samtidigt ayatollorna också med sina agenter lämnar felaktiga och helt lögnare information om personen så att kunna sätta hinder så att inte kunna hitta ett arbete. 

Dem europeiska politikerna  samarbetar med  iranska regimen även  försvara dem också  iranska mullorna.

För några år sedan  jag hade en chef och en dag chefen kom och pratade med mig, då personen sa om du vill få jobb i Sverige ni bör sluta att skriva via sociala medier om iran ni ska inte ha någon hemsidor eller ni ska inte vara aktiv via sociala medier sade hon. 

År 2010 dem har gjort avbryt  också återkallade mig från jobbet 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar