lördag 18 juni 2022

Iran kopplade Shiamuslimsk-Moskén i Sverige, kopplas till Sexhandel (tillfällig nöjesäktenskap)!

 


Iran kopplade Shiamuslimsk-Moskén i Sverige, kopplas till Sexhandel (tillfällig nöjesäktenskap)!

⭕SVTs program, uppdragsgranskning, i en unik dokumentär avslöjar att den Irankoppalde Imam Ali Islamic center i Järfälla säljer kvinnorna till män under shiamuslimsk sedvänja mut’ah (tillfällig nöjesäktenskap).
Imamer erbjuder så kallade ”nöjes-tillfällig äktenskap”, där män kan vara beredd att betala 20 000 kronor för två månaders ”tillfällig njutningsäktenskap”. Då går en företrädare för församlingen med på att förrätta vigseln – i utbyte mot 1 500 kronor, för en tillfällig fru.
I enlighet med denna inriktning kan en man ta till sig obegränsat många fruar (dock aldrig två systrar samtidigt), så länge det är under en viss tidsbegränsning. Dock kan kvinnan endast ha en tillfällig make åt gången och ifall hon är oskuld krävs faderns medgivande
Detta trots att sexköp har förbjudits i Sverige genom den så kallade sexköpslagen som trädde i kraft 1999.
Att ingå i ett tillfälligt, tidsbegränsat äktenskap, så kallat mut’ah (Tillfällig nöjesäktenskap), de facto ett sätt att legalisera prostitution i islam, eftersom äktenskapet bara behöver vara giltigt ett par minuter eller någon timme.
Denna form av ”laglig prostitution” har normaliserats i Iran under prästerskapets styre där prästmännen har skapat en miljardindustri genom att godkänna tillfälligt äktenskap (”sighe” på persiska). Sex utanför äktenskapet eller otrohet är olagligt och straffbart med döden i Iran under prästerskapets styre.
Den paraplyorganisationen Islamiska Shiasamfunden i Sverige har tillsammans fått över 14 miljoner i statsbidrag och bidrag från kommunerna under de senaste tre åren.
Detta trots upprepade varningar från olika håll, inte minst från säkerhetspolisen Säpo, att offentliga medel som hamnar i de våldsbejakande extremisternas fickor utgör ett hot mot vår demokrati.
Myndigheter i Sverige måste ta rapporten på största allvar. Vi uppmanar att Sverige att stänga Imam Ali center, inte bara för prostitutionsverksamhet men också ansvariga för spionage och terrorhot mot iranska dissidenter och demokratiaktivister i Sverige samt för att sprida prästerskapets fundamentalism.
Mojtaba Ghotbi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar