söndag 25 november 2018

1981 iran karaj barzanis styrkor lovar khomeini att hjälpa iranska revolutionsguard mot iranska kurdiska rörelse




1981 iran karaj barzanis styrkor lovar khomeini att hjälpa iranska revolutionsguard mot iranska kurdiska rörelse.

Det som du ar publicerat just nu på kurdiska är helt felaktiga också lögnaktiga,, Jag vill säga till dig det som är kurdistans självständighets fiende det är bara barzani inte mer, om du vill jag kan förklara för dig, 1 barzani startade Inbördeskrig, Barzani Skapade misstro bland kurdiska nationen, i 27 år dem kunde inte bygga ett bra försvaret. 2 barzani försökte att själv bli ny saddam i kurdistan och han skulle bestämma över allt usa har uppmanat masoud barzani att lämna sitt post och demokratisera kurdistan, men barzani ville inte lyssna på usa. 3 barzani hämtade turkiska militära i södra kurdistan området som är under barzanis kontroll, och alla vet att turkiet kurdiska nationens värsta fiende. Ni bara pratar om självständigheter hur kan ni göra det när ni själva är inte självständighet?? om man ta en titt lite tillbaka barzanis historien i Shengal är det var puk som avvapnade yazidi sedan flydde från Shengal och lämnade Shengal till isis? dem två kurdiska politiska partiet i kurdistan tro inte på varandra när det finns politiska partiet milisen då det är lätt händer att dem kan sälja kurder till fiende för egna intresse.

Om människor skulle ha lite mänsklig etik och moraliteten då man blandar inte pkk, pyd ypg med hashd al shaabi ju man kan blanda barzani hashd al Shaabi lika precis som barzani som har varit under aytollahs utbildning i flera år jobbat som qaayadeh mawaqat jash, hashd al shaabi är en terrorgrupp med islamiska shiites isis som organiserade av barzanis bästa vän i tehran,, pkk har inte som som barzani och talabani har gjort tidigare jag har berättat tidigare vad barzani har gjort du är kalifa erdogans jungi.. om man utredas barzanis historien han är väl kurdiska största fiende Barzani är den person som skakade alliansen mellan kurderna och gjorde alla till en fiende av varandra ingen politiska parti idag i kurdistan kan tro på varandra på grund av att barzanis histortien,, du skrev att pkk samarbetar med iranska regimen har du en stark bevis med video inte photoshop skaffande vill samma bevis jag publiceras här,, vi vet att hashd al shaabi irakiska hizbullah och andra islamiska gruppen al bader al daweh alla är tillhör till iranska regimen och dem är terrorister, men du trampar på ditt samvete och beskriver att pkk pyd ypg i dina smutsiga idee ligger i samma ram som dem terroristerna,, faktiskt när man ser sådana personer som dig skäms helt därför att du ljuger och du är en vuxna människa idag tecknologi avslöjas allt du kan inte bara babblar som du vill för att du är medlem med ett förrädare parti som i hela sin historien bara sålde kurder sloeiman moaini dödades av barzanis far för att han skulle få ett berno ryska vapen från iranska kungen på den tiden. när pkk har hämtat en av fiendens militära för att komma ockupera kurdistan? barzani har samarbetat med erdogan och överlämnat mer än 139 kurder till turkiet för några år sedan det blev militära kupp i turkiet många flydde till kurdistan då barzani arresterade dem och överlämnade till turkiska regimen många utländska folk åkte till kurdistan för att hjälpa kurdiska folket mot isis den islamiska terrorgruppen, när dem utländska skulle åka hem via kurdistans regionen då barzani arresterade dem och överlämnade till turkiet, barzani 1996.08.31 hämtade irakiska militära och dem kom tog många människor i Hawler och dödades sedan dem talebani hämtade iranska revolutionsguard ...
Breaking News VIDEO: Barzani son kidnappades och fängslade Anti ISIS grupper som inkluderade två amerikanska, en ryska och en italienare i Erbil, irakiska Kurdistan.
Dessa individer var alla medlemmar av de kurdiska YPG-styrkorna som hjälpte kampen mot ISIS i frontlinjen i Rojava.
Det här är en chockerande incident. Varför är den kurdiska kurdistans regionala regeringen (KRG) kidnappning och jailing mot ISIS amerikanska och andra utländska medborgare?

Kurdiska KRG har avböjt att kommentera frågan än. Vi mottog emellertid meddelanden från de kidnappade volontärerna. En amerikansk YPG-fighters arresterades av Barzanias peshmarga på väg tillbaka från Syrien.


Så har jag varit 1 journalist och 2 MFS-volontärer. (Schweiz, amerikaner och brittiska medborgare) .-- Heval den här raden är väldigt oklart ... Jag vet inte vem som säger det här eller vad som sägs här.


Det är troligt att andra fighters också har kidnappats och fängslats också. Vi har inga nyheter från våra två volontärer och journalisten sedan den 20 juli. Även konsulaten är inte medvetna om dessa människors vistelseort.

Det verkar som att Barzani och hans peshmarga gräver en gräv längs gränsen till Rojava och Basur ??? för att förhindra volontärer att resa till Syrien. En del av denna process är också att ladda volontärerna för deras passage över gränsen.

Var vänlig skicka ordet till alla dina kontakter: Var väldigt noga när du går tillbaka i Irak! Försök inte att korsa gränsen genom dig själv med smugglare du inte vet. "


En annan utländsk fighter har sagt, "snälla, snälla, skicka det här meddelandet till världen, att Barzani regering i Irak-Kurdistan arresterar volontärer som kämpar mot ISIS i norra Syrien (ROJAVA-Kurdiska zonen). Vi vet att detta kommer att bli chockerande för många kurder, men det sker tyvärr nu och det är väldigt sorgligt att Kurd i Irak arresterar syriska kurder och deras anhängare. "

Mike Fonda, en av de fängslade fightersna, har sagt på hissocial media account: "Barzani straffade oss för att vi var YPG"
För mer information

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar