söndag 25 november 2018

Det är bra att Österrike stänger virus huset annars kommer många smittas av det farliga virusen som kallas islamister och jihadister det finns väl smittsamma viruset







Det är bra att Österrike stänger virus huset annars kommer många smittas av det farliga virusen som kallas islamister och jihadister det finns väl smittsamma viruset
Österrike stänger sju moskéer och utvisar flera imamer i ett tillslag mot ”politisk islam”. – Parallella samhällen, politisk islam och radikalisering har ingen plats i vårt samhälle, säger landets förbundskansler Sebastian Kurz.
Österrikes förbundskansler Sebastian Kurz, som tillhör det konservativa partiet ÖVP, stod segrande i höstens val. Kurz valde då att bilda regering med det invandringspolitiska Frihetspartiet, FOPÖ.

2015 satt Kurz som integrationsminister och bidrog då till en lag som förbjuder utländsk finansiering för religiösa grupper. Det gjorde muslimska föreningar skyldiga att ha en grundläggande positiv syn på det österrikiska samhället.

Till följd av det utvisas nu flertalet imamer och flera moskéer stängs.

Teater ledde till utredning
Det var i april som bilder spreds på hur barn i en moské spelade upp slaget vid Gallipoli. Det ledde till att en utredning startades, som ligger till grund för regeringens beslut.

Det som man reagerade på i bilderna var att barnen fick bära uniform samt spela lik inlindade i turkiska flaggor.

Moskén drivs av ATIB, förbundet för turkisk-islamska kulturföreningar, som är en gren av Turkiets religionsmyndighet Diyanet. ATIB har fördömt bilderna.

Majoriteten av förortsborna hör inte till gängkriminalitet.
Majoritet av muslimer är inte terrorister.
Majoritet av invandrare är skötsamma. Majoriteten av män är inte kvinnoförtryckare.Majoriteten av kvinnor är självständiga. Märkligt att få som sticker ut stämplar en hel grupp!"


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar