söndag 25 november 2018

De två diktatoriska borde skämmas när dem talar om mänsklig etik???



De två diktatoriska borde skämmas när dem talar om mänsklig etik???
Erdogan måste skämmas innan man talar om mänsklig värdighet och etik. därför att det saknas hos erdogan sådana saker som han talar om.
Också Hassan rouhani måste skämmas innan man talar om mänsklig värdighet och etik. därför att det sakans hos honom sådana saker.
Ärlighet och mänsklig etik är hos dem som har sådana egenskaper, inte Erdogan och Hassan Rouhani, dessa två mördare. det är konstiga dem diktatoriska och blodtörstiga talar om mänsklig etik?
Erdogan ,rouhani och putin hade möte om Syrien där som vart väldigt konstiga den iranska kriminella presidenten med den turkiska kriminella och barnmördare presidenten pratade om människors moraliteten, Men Erdogan har glömt att hans styrkor med hans ord dödade många kurdiska småbarn från 1 år  till 12 år gamla även man glömmer aldrig när turkiska regimen angrep mot Afrins sjukhuset och dödade många som log på sjukhuset början  av året.
Erdogans anhängare i afrin gå in i kurdiska husar med våldet och tar deras värdesaker, även erdogans anhängare tog många kurdiska kycklingar och kalkoner i Afrin dem är tjuv 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar