måndag 16 juli 2018

Vad är en fascism? ju när en politik, en tjänsteman en myndighets arbetare skulle illa behandla andra på grund av religion, huvudfärg, politiska åsikt, sådana människor försöker att illa behandla andra är hämnas i fascismens parantes.






Vad är en fascism?
ju när en politik, en tjänsteman en myndighets arbetare skulle illa behandla andra på grund av religion, huvudfärg, politiska åsikt, sådana människor försöker att illa behandla andra är hämnas i fascismens parantes.
Om du är en tjänsteman och försöker att uttnyttja lag och regler för din skuld det betyder att du är en fascist.
Därför att du vill uttnyttja myndighets vägar att göra ditt smutsiga saker mot andra
 mina undersökning med människor som varit dålig med mig och jobbar via myndigheter är 89% hade fascistiska åsikter och anti semitiska åsikter som vart så dåliga..
11% kan vara rasistiska åsikter som påverkas att vara elaka.
Till exempel när jag hade möte med den kvinna som heter Hannele Landén den 65 årig kvinna hon tog med sig en palestinska man och jag uppfattade det som anti semitism,
 samma kvinna med en till försökte att stoppa mig på arbetsförmedlingen  och var på möte den 2017.08.17 klockan 13:00  sedan vi hade en möte till december 2017.12   och sa jag måste gå jobb malmö där jag fick väldigt dåliga saker och krävde en liknande islamister att  kräva mig gå till en plats där en man uppfattat att dem har skickat på fel aktiga, sa till mig jag måste diskutera med dem,,  där jag anser fascismen och islamismen har nära åsikter om världen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar