lördag 30 juli 2022

Självkännedom testa och identifiera dina rädslor med hjälp av en novell.



 Självkännedom testa och identifiera dina rädslor med hjälp av en novell.


En psykolog har nyligen delat ett test online som han hävdar kan avslöja dina djupaste önskningar, rädslor och förhoppningar för framtiden. samtidigt man kan sitta och tänka så lätt att göra självanalys

Sonia, en psykolog med 30 000 följare på Instagram, som är skyldig sin berömmelse att dela personliga tillväxttips, delade nyligen ett inlägg som beskriver vad hon påstår kan avslöja många saker från ditt undermedvetna, som hur du ser på relationer och hur du löser konflikter. döda


Sonia säger att detta test inte bara kommer att visa dig om du hade en "positiv" barndom eller inte; Det kan snarare visa hur kapabel du verkligen är att lita på andra och vad förändring verkligen betyder för dig.


Enligt Sonia kan det här testet också visa om du är den typen av person för vilken "rikedom och lycka" är viktigt, eller om du är "nöjd med vad livet än ger dig". Intressant nog har många som har deltagit i detta test uttryckt förvåning över hur exakt det är.


"Här har vi ett fantastiskt test som kan hjälpa till att avslöja dina djupaste önskningar och rädslor", säger Sonia, vars inlägg har fått mer än 3 miljoner visningar inom en månad.


Sonia förklarar att när hon berättar en historia bör vi ta hjälp av vår "fantasi" och faktiskt kan de bilder som bildar scenariot i vårt sinne visa oss hur det förflutna "gjorde vår nuvarande väg" och hur våra eventuella rädslor för framtiden kommer att forma


Läs Sonias historia och välj med hjälp av din fantasi ett av alternativen som räknas för dig, och i slutet återkommer vi till Sonia och går igenom innebörden av några av dessa val:


"Föreställ dig att du är i en skog och det finns en slingrande väg full av träd. Titta på träden — är de samlade i ett ordnat mönster, eller är de utspridda på ett oregelbundet, kaotiskt sätt?


Är det dag eller natt? Är stigen du är på smal eller bred? Och är den här vägen tyst och sällan färdad eller är det en livlig och trafikerad väg?


"Medan du fortsätter din väg ser du plötsligt en nyckel som har fallit ner framför dina fötter. Hur ser den här nyckeln ut? Är den stor eller liten och vad ska den öppnas? Tar du nyckeln eller lämnar du den där?"


Då stöter du plötsligt på en björn på väg.


Är björnens beteende våldsamt eller vänligt? skrämmer det dig Är den stor eller liten?"


När du passerat björnen kommer du att se en burk på stigen som leder till ett hus. Vilket kön har den här burken och är den stor eller liten?


"Vad är ett hus för hus? Är den stor eller liten?"


"Medan du står utanför huset hör du en mansröst inifrån huset. Han skriker frenetiskt och ber dig högt att öppna dörren och släppa ut honom. Kommer du att öppna dörren för honom?”


Äntligen, plötsligt kommer stigen och huset och allt du såg försvinna.


"Det finns ingenting omkring dig och du fortsätter på en tom stig och ingenting förändras längs vägen. Du skriker och ingen hör dig. Vad du än gör förändras ingenting och ingenting händer."


"Vad gör du? Ger du upp och stannar där du är, eller fortsätter du din väg i hopp om att hitta en väg ut?”

Låt oss nu granska innebörden av dina val:


"Om träden du såg är placerade tillsammans på ett ordnat sätt och utifrån en viss logik betyder det att du söker ordning och struktur i livet."


"Men om träden du såg är utspridda överallt på ett oregelbundet sätt, betyder det att ordning inte är viktig för dig. "Du kanske är en person som bryr sig mer om sakers natur och väsen än hur de är."


Sonia säger att de som föreställt sig scenariot på natten kanske inte tycker att det är "behagligt" i efterhand och sin barndom. Men de som reser denna väg en ljus och solig dag har haft en barndom och ungdom "full av positiva minnen".

När det gäller vägen förklarar Sonya att om du ser vägen som "bred och tydlig" betyder det att du känner dig "bekväm" och "säker på vad du gör nu och vart du är på väg."


"Men om vägen du föreställt dig var smal och mindre färdad kan det vara ett tecken på att du inte är helt säker på vad du gör, du skjuter upp och framtiden är oviss för dig."


Sonia säger att nyckeln är ett tecken på dina önskemål och önskemål.


"Den gamla nyckeln betyder att du letar efter en spännande händelse och en fundamental förändring i ditt liv. Ju större nyckel, desto större önskan om att något sådant ska hända i ditt huvud. "Den mindre nyckeln betyder dessa ouppfyllda drömmar, du är mindre och är faktiskt mål som kan uppnås."


"Om du ser en modern nyckel är dina mål relativt nya. Att bestämma sig för om man ska ta nyckeln eller lämna den är ett tecken på en känsla av hot eller möjlighet i livet. "Om du lämnar nyckeln där betyder det att du betraktar nyckeln som ett hot och föredrar att nyckeln inte kommer in i ditt liv och vänder den upp och ner."


"Men om du tar upp nyckeln kan det vara ett tecken på att dina önskningar är mycket starkare än dina rädslor."


Vad symboliserade björnen? Sonia förklarar att ju större björn du föreställer dig, desto mer oroar du dig för "livets problem".


"Om du ser en björn som sakta korsar vägen - vilket är vad björnar ofta gör på skogsstigar - kan det betyda att du ser de aktuella problemen i ditt liv väldigt enkelt och vet att det finns en lösning på dem."


"Om björnens beteende är vänligt kan det betyda att du har en fullständig behärskning av de aktuella problemen i ditt liv."


"Björnens storlek är också ett tecken på storleken på problemen i ditt liv. "Ju större problemet är, desto större är problemet."


Burken och dess innehåll är ett tecken på "din förbindelse med dina förfäder." "Om burken är riktigt stor betyder det att din koppling till familjen och tidigare generationer är mycket stark, och om burken är liten betyder det motsatsen. En burk av gamla material kan innebära att du tappat kontakten med det förflutna.


Sonia säger att storleken på huset i din fantasi representerar det värde du sätter på "lycka och rikedom", och att den "galna mannen" som ber om hjälp representerar din förmåga att lita på andra.


"Ditt beslut att öppna dörren innebär att du är villig att släppa in andra, även om de kan vara ett hot mot ditt liv. "Om du inte öppnar dörren betyder det att du är mer försiktig i din inställning till att hantera andra."


Sonia säger slutligen att de som "inte letar efter en utgång" efter att allt den här historien försvinner, är "nöjda" med vad de har och ser inget behov av att ändra sig. De "accepterar" vad livet än har gett dem, men de som försöker ta sig ur den här situationen är de som "ständigt letar efter transformation och tillväxt i livet och accepterar nya utmaningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar