lördag 31 augusti 2019

Jag har läst att Sveriges utrikesminister inte anser att det är ett hot mot demokratin att umgås med representanter för Iran!!!


Till svenska politiker
Jag har läst att Sveriges utrikesminister inte anser att det är ett hot mot demokratin att umgås med representanter för Iran!!!,,,Aftonbladet, Dagbladet, dagens nyheter, Metro, socialdemokratern, vänsterpartet, lebralerna, miljöparti, moderaterna.
Som jag hört är politiker ofta följare av landets lagar och strukturer. Politikerna i Sverige arbetade med något i tre år och det kostade landet ekonomiskt mycket men nu har ingen betydelse!
Regeringen lämnade 1998 en skrivelse till riksdagen (Utrikspolitik skr. 1997/1998:83), där förekommer att svenska utrikspolitik ska främja respekten för de mänskliga rättigheterna, denna ambition ska prägla hela utrikspolitiken och dessa olika delar… Målet var att bidra till att människor världen över får del av folkrätten. Hänvisning till skrivelsen 2001/02:83 sidan 15 andra stycken.
Jag tänker inte presentera den nuvarande regimen i Iran eftersom ni alla är medvetna om deras handlingssätt mot iranska medborgare men Jag säger bara en liten sak. Saba KurdAfshar är en ung kvinna som sade "nej" till obligatorisk Hijab, hon dömdes till 24 års fängelse för några dagar sedan eftersom domstolen betraktade detta "nej" som uppmuntrande till korruption och prostitution.
I Europa är ni starka feminister men när ni besöker Iran bär ni mycket bra Hijab, huvudet ner och en hand på bröstet. Är Hijab bra och symbolen för heder? Om det inte är symbolen för ärlighet, varför förstärker ni Khameneis ideologi?
Det är naturenssätt att bytet hatar jagare, de flesta iranier som emigrerade jagades av Zarif och hans följeslagare, men ni bjuder in jägaren och vill inte att bytet ska försvara sig själv! om bytet blir kritik mot jägaren, bör ni också gå över till respektlöshet mot denne?
Är det inte en dualistisk moralfilosofi sändning från Sverige? Präglar ni folkrätten på så sätt?
Slutligen rekommenderar jag att ni bygger fler institutioner eftersom det bor många iranska politiker i Sverige! MVH: Fateh Aresh

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar