måndag 11 mars 2019

ISIS, FSA, Jabhat al-Aisalat wal-Tanmia, Al Qaeda och liknande grupper gör inga misstag när de dödar småbarn,



"ISIS, FSA, Jabhat al-Aisalat wal-Tanmia, Al Qaeda och liknande grupper gör inga misstag när de dödar småbarn, när de spränger bilbombar på marknader, när de tränar sina barn i hur man avrättar genom halshuggning. Detta är så jihadister för krig. Det finns en anledning till att jihadister skryter om sina krigsbrott och folkmord på sociala medier. Deras militärtaktiker påminner om medeltida metoder, och det är nästan korrekt.


Jihadister är bokstavstroende muslimer som tolkar Koranen och hadither på ett sätt som gör att de krigar såsom de första kalifaten. I tex hadithsamlingen Sahih Al-Bukhar (en av Kutub al-Sittah)i finns det 55 hadither om hur man ska utföra jihad. I Sahih Muslim finns det 69 hadither, och det är dessa hadither från 800-talet militanta islamister bygger sin krigföring och jihad på. Det är denna religiösa övertygelse som gör att islamister krigar på ett barbariskt sätt där de inte drar sig för att begå folkmord och massmord på oliktänkande.
Om Sverige önskar hjälpa kurderna så behövs krafttag mot islamismen, speciellt den som underbyggs av den turkiska regimen. Turkiets krigföring i kurdiska Afrin, och snart hela Rojava handlar inte om att de önskar bekämpa PKK, utan att de önskar bekämpa kurder. De var emot KRG (Kurdistan Irak) referendum om självständighet, och hotade med krig om de utropade självständighet.
Problemet är inte att kurderna i Syrien försöker bygga upp ett lokalt självstyre, utan att Turkiet önskar att förvägra kurder i Turkiet att göra detsamma. Den turkiska nationalistiska, fascistiska och islamistiska politiken ser kurders frihetskamp som ett hot. Så om Sverige önskar ta sitt eget ansvar så behöver man göra som Österrike där man stängde sju moskéer och utvisade ett antal turkiska imamer tidigare i år. Man måste modernisera lagstiftningen och ta efter länder som Norge och Danmark, där rekrytering till jihadistgrupper kan leda till långa fängelsestraff. Se tex norska islamisten Ubaydullah Hussain som dömdes till nio års fängelse för rekrytering till terrorgruppen IS"


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar