måndag 11 mars 2019

DANMARK GÖR DET IGEN - NU FÖRBJUDER MAN UTLÄNDSKA BIDRAG TILL MOSKÉER


DANMARK GÖR DET IGEN - NU FÖRBJUDER MAN UTLÄNDSKA BIDRAG TILL MOSKÉER
Medan främst Saudiarabien och Qatar gör sitt bästa för att dränka Sverige i salafistiska moskéer, med regeringens stöd, gör Danmark nu tvärtom och sätter ned foten.


Den danska regeringen och Dansk Folkeparti är på väg att införa en ny lag som gör det möjligt att förbjuda donationer från utländska myndigheter till trossamfund och föreningar i Danmark.
Lagen ska kunna användas om det anses att donationerna har som mål att underminera grundläggande frihetsrättigheter och demokrati. Det omfattar både lån, gåvor, lånegarantier, lån av lokaler, donation av utrustning eller avlöning av personal.
Martin Henriksen (DF), menar att frustrationen över de moskébyggen som finansierats från utlandet varit enorm och att man är säker på att ett förbud mot utländska donationer kommer att stoppa de pengaströmmarna framöver.
Meanwhile in Sweden... har Socialdemokraterna de senaste åren utan förbehåll godkänt moskébyggen från norr till söder trots full vetskap om deras radikala inriktning och trots de o omkringboendes protester. De har heller inga planer på att varken ändra strategi eller lagstiftning.
Grattis Danmark som har tänkande politiker med förnuftet i behåll!
För oss andra återstår inget annat än att knyta handen i fickan och snällt arbeta på för att fortsätta fylla regeringens kistor, vars innehåll är ämnat för helt andra målgrupper.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar