torsdag 24 januari 2019

Piskningar och böter väntar på 72 unga kvinnor och män som arresterades på en könsblandad fest enligt Sharialagar i Iran🛑



Piskningar och böter väntar på 72 unga kvinnor och män som arresterades på en könsblandad fest enligt Sharialagar i Iran.

Iranska folkets vardag under 40 år.

Bilden visar ryggen på en ung kvinna som blev piskad i staden Ghazvin i Iran.


Hon blev arresterad med våld på sin examensfest tillsammans med flera andra unga män och kvinnor.

Piskningar, böter och fängelse väntar på 72 unga kvinnor och män som arresterades på en könsblandad fest enligt Sharialagar i Iran🛑

Straffet för att dricka alkohol i Iran är 74 piskrapp och mellan 2 månader till 1 år fängelse. Den 3:e gången gäller dödsstraff enligt iranska regimens lag.

FFFI: Minst 72 personer arresterades när iranska regimens repressiva styrkor slog till mot en fest i staden Sari, i norra Iran. Det tillkännager regimens lokala åklagarmyndighet på tisdagen.

De frihetsberövade anklagas för att ha deltagit i en fest där män och kvinnor umgicks och dansade tillsammans, rapporterar regimens nyhetsbyrå, ILNA genom att citera en regimtjänsteman, Younes Hosseini.

“Att delta i en fest med blandade kön, att inte följa religiösa standarder och att dricka alkohol är enligt lagen kriminella handlingar. Alla sådana fall kommer att bemötas omedelbart”, tillade Hosseini.

fffi.se

Psykopater hela högen. Och Sveriges politiker ser mellan fingrarna här i Sverige när de ger bidrag till muslimska föreningar som har detta synsätt. svenska politiker åker till iran och sitter med dem anti kvinnliga regimen
Och i Sverige rullar kvalstren i nuvarande och tidigare regeringar ut röda mattan för muhammedanerna och deras skräckreligion.
Det är något som jag och många med mig aldrig har stöttat. Den som sår vind får skörda storm.
Jag tackar min lyckliga stjärna att jag flyttade till det, i jämförelse med kalifatet Sverige, helt normala Danmark.

Tänk att bete sig helt mänskligt skall anses kriminellt. Ingen kommer till skada och ingen försöker skada någon annan. Kan tänka mig helt andra brott som borde leda till stränga straff så som hjärntvätt av barn, berövande av frihet av vuxna kvinnor, utnyttjande av småflickor, slavhandel av småflickor, utnyttjande utav pojkar för diverse 'lekar'. Mänskliga rättigheter har helt olika betydelse i olika kulturer och länder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar