torsdag 17 januari 2019

Jag kommer att skriva om en del av svenska myndigheter gör dagligen, eller kanske personen som jobbar på myndigheterna försöker att använda regler och lagar för sin skuld. Först ska början från 2016 tills idag 2019



Efter undersökningar om allt som kan ligga bakom det så,, Jag kommer att skriva om en del av svenska myndigheter gör dagligen, eller kanske personen som jobbar på myndigheterna försöker att använda regler och lagar för sin skuld. Först ska början från 2016  tills idag 2019 ..


 Dem personerna är inte oroliga för familjen dem är ju oroliga för det bidragen som dem ger folk, det finns väl samtal som inspelade kommer att hämna videon på min andra video bloggen och skrivelsen här på denna bloggen, två händelser bevisas att min handläggare har problem så kommer att berätta sedan namna personen.
Vi ska inte glömma det finns väl iranska regimen anhängare med turkiska regimens anhängare som jobbar inom svenska myndigheter dem kan kräva  sina  kollegor på arbetsplatsen så att på hitta sådana sjuka saker och ting mot oss, vi är en aktivister i dagligen allt är möjlighet i denna samhället,.
 Vi vet Turkiska regimen skickar sina trogna män och kvinnor till Europeiska länder med  universitets  högskoleexamen för att så fort få jobb inom svenska myndigheter, iranska regimen har lärt sig av Turkiet började efter år 1996 skicka folk med universitets högskoleexamen till europeiska länder så  det finns väl många som har redan jobb via svenska viktiga myndigheter som socialtjänsten, arbetsförmedlingen och mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar