onsdag 16 januari 2019

Åk ner till Syrien och Irak, döda oskyldiga och våldta kvinnor och vilseleda ungdomar och kom tillbaka, ett jobb väntar på dig !




Åk ner till Syrien och Irak, döda oskyldiga och våldta kvinnor och vilseleda ungdomar och kom tillbaka, ett jobb väntar på dig ! 


Jag och Rasmus Persson kommer från samma parti, dock är han kommunalråd och jag sitter bara i en nämnd här i Kalmar kommun. Nej herr Rasmus ! Massmördare, våldtäktsmän och terrorister ska inte få komma tillbaka och få en belöning i form av jobb och terapi. Dessa terrorister är inte psykiskt sjuka, de vet vad de gör och är beredda att göra samma sak oavsett om det är i Sverige, Syrien & Irak eller Frankrike. Ett jobb eller några möte med en psykolog hade inte hindrat bröderna Koauchi från att döda oskyldiga i Paris. Sådana uttalande från Rasmus Persson och Mona Sahlin glädjer ISs svenska terrorister och underlättar för sympatisörer som tvekar på att åka dit för att kriga, men inte få komma tillbaka på semester.

Rasmus Persson arbeta tio år som ansvarigt kommunalråd för social välfärd i Örebro kommun, Centerpartiet. Han lämna dock politiken slutet av 2016 och arbetar idag som direktör för överförmyndarverksamheten i Västerås.
Örebro är en av de kommuner som salafismen och den militanta islamismen är som starkast - i Sverige.

Inlägget är från 2015, när median hade kommit ikapp - och rapportera så gott som varje dag om isis sina grymheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar