lördag 8 december 2018

Vi uppmanar alla arbetslösa som har fått dåliga handlingar från arbetsförmedlingen och andra myndigheter kontakta oss. för att kunna organisera en ny grupp så vi kan tillsammans kräva arbetsförmedlingen hjälpa oss , 1 dem borde ge oss rättigheter att ha koll på vårt sekretess som finns os arbetsförmedlingen för att veta vad dem har skrivit om oss 2 arbetsförmedlingen skaffa nya mojllighet att vi kunna få arbete


Vi uppmanar alla arbetslösa som har fått dåliga behandlingar från arbetsförmedlingen och andra myndigheter kontakta oss. för att kunna organisera en ny grupp så vi kan tillsammans kräva arbetsförmedlingen hjälpa oss , 1 dem borde ge oss rättigheter att ha koll på vårt sekretess som finns hos arbetsförmedlingen för att veta vad dem har skrivit om oss 2 arbetsförmedlingen skaffa nya möjlighet att vi kunna få arbete, socialtjänsten som lägger sig i arbetslöshetens saker och ting  borde avslöjas och anmälas för att en arbetslösa kunna kräva skadestånd för att personerna hindrade arbetslösa att få ett arbete. 
3 arbetsförmedlingen med socialtjänsten borde sluta att diskriminera mot arbetslösa som har utländska bakgrund. 4 dem som hindrade tidigare arbetslösa att få ett arbete borde betala till arbetslösa hela perioden som tjänsteman skaffade orsak att arbetslösa fick inte jobb. 
jag kan beskriva deras namn som hindrade mig att få jobb genom malmö stad mellan 2016 och 2017. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar