torsdag 18 oktober 2018

USA straffar iranska basij företag som rekryterar barnsoldater egentligen iranska terroristiska regimens basij är en krigsförbrytare basij begåt för brott mot internationella lagen om barnrättigheter. De iranska religiösa islamiska fascistiska regimen hjärntvätta barnet för att hatta israel och usa



USA straffar iranska basij företag som rekryterar barnsoldater
egentligen iranska terroristiska regimens basij är en krigsförbrytare  basij begåt för brott mot internationella lagen om barnrättigheter. De iranska  religiösa islamiska fascistiska regimen hjärntvätta barnet för att hatta israel och usa
Basij i iran är en terrorgruppen som organiserade av iranska regimen i flera år dem terrorgruppen plocka mindre årig barn till barnsoldater  denna terroristiska organisation i iran bryter mot alla internationella principen och barn rättigheter.



De terroristerna plockar små barn sedan skicka till Syrien för att kriga där många småbarn blev dödade i Syrien kallas haram försvar.
This video best document to expose Iran mullahs regime how uses children in war.
Iranian Paramilitary Force That Recruits and Trains Child Soldiers named Basij

SA:s finansdepartement inför nya sanktioner mot flera iranska banker och företag på tisdagen. De straffade bankerna är Bank Mellat och Mehr Eqtesad Bank, tillkännager USA:s finansdepartement.
USA inför även sanktioner mot iranska företagen, Iran Tractor Manufacturing Company, Esfehan’s Mobarakeh Steel Company samt andra företag knutna till investeringar, teknik och handel med råvaror, tillkännager USA:s finansdepartement i ett uttalande publicerade på dess hemsida på tisdagen.

Bankerna och företagen straffas för att de utgör en del av ett omfattande nätverk som stöder iranska regimens paramilitära styrkor och som rekryterar och tränarbarnsoldater.
Treasury sanctions vast financial network supporting Iranian paramilitary force that recruits and trains child soldiers

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar