onsdag 24 oktober 2018

Ni jobbar som journalister och advokater är människorättsförespråkare.









Ni  jobbar som  journalister och advokater är människorättsförespråkare.
Vet du vilken brutal förtryck mot det kurdiska folket är i Turkiet?
Vet ni hur Erdogan s regim illa behandlas den kurdiska nationen i Turkiet?
det finns mer än 30 miljoner kurder som lever i Turkiet, dem vågar inte tala på sitt moders språket i Turkiet...
Jag är inte pkk också är inte kurdistan arbetare partis symapatiser, Jag är ju en självständig journalist, aktivist,
Jag har en fråga har dem medierna i Europeiska länder besökt någon gång fritt i den kurdiska området i Turkiet?
turkiska regimen kan låta er så att åka fritt inom kurdiska området i Turkiet? Idag Turkiet är långt i från demokratiska proccesen.
Nej det tror jag inte att Turkiska regimen skulle låta en europeiska journalist så att röra sig fritt inom kurdiska området och kunna fråga fritt kurdiska folket om deras livet i Turkiet?
Vet ni att Erdogan mellan 2015 och 2016 bara på den kurdiska området i Turkiet dödade mer än 2500 personer barn och äldre, men turkiska regimen  gömde alla döda kroppar, det finns säker massor av massgrav i Turkiet i kurdiska området.
Vet ni när erdogan attackerade Afrin skiljade inte mellan militära och civila och dödade många barn och familjer i Afrin.
Vet ni turkiska regimen fick stöd från Azarbaijan så att kunna ockupera Afrin , som information vi har fått Azerbaijan skickade mer än 30000 soldater med moderna vapen till Afrin för att stödja Erdogan mot kurdiska folket.
Vet ni hur kurderna lever idag i Turkiet?
Vet ni varför finns idag pkk?
så jag vill en ärlig svar från dem svenska medier och tyska medier även andra europeiska landers medier som stödjer erdogan...
Vet ni Erdogan stödjer  terroristiska islamister som ahrar al sham, al nusrah och abdulhamids gruppen som är alla är extremister och islamiska fascister..
Vi  blir så ledsna när vi ser att europeiska länder stödjer en mördare en krigsförbrytare i Turkiet??
Det är väl skams att samarbeta med ett land som kan inte respektera sina etniska grupper och bryter mot mänskliga principen..
Att PKK är inte terrorstämplat idag  i många länder bara dem länderna som har affärs handlingar med Turkiet inte mer. resultatet av Turkisk diplomati. För en totalitär stat är klandring och smutskastning bara en metod för att göra den legitima självbestämmanderätten omöjlig för kurder.
Samtidigt är Turkiska regimen tyvärr ansvarigt för vissa få attentat mot civila mål, vilket inte går att försvara.
Här i Sverige finns ett omfattande stöd för PKK bland kurder. Turkiska regimen när attackerade Afrin skiljde inte mellan civila och militära bombarderade allt och över allt.
Fast det där stämmer inte. PKK har aldrig haft civila som mål, däremot har civila fallit offer vid attacker mot militären, tragiskt nog. Turkisk militär har däremot utfört brutala brott mot mänskligheten iförda i gerillakläder. Allt för att smutskasta PKK och vända folket mot dem. Detta och mkt annat har avslöjats av fd poliser och militärer.
Fast det där stämmer inte. PKK har aldrig haft civila som mål, däremot har civila fallit offer vid attacker mot militären, tragiskt nog. Turkisk militär har däremot utfört brutala brott mot mänskligheten iförda i gerillakläder. Allt för att smutskasta PKK och vända folket mot dem. Detta och mkt annat har avslöjats av fd poliser och militärer.
TAK sympatiserar med PKK men det är en utbrytargrupp ur PKK. Dem tycker att PKK är för snälla mot turkiska staten och ger staten smakprov på sin egna medicin.
Det är Turkiska regimen som fascister skaffa sånt livet i Turkiet jag har respekt för dem goda turkar jag bodde många år med turkiska tjej jag är inte emot någon nationen, men Turkiet idag gör samma som Hitlers metoder, Erdogan inte bara mot kurder han är ju mot turkar också det finns mer än 6000 turkar som fängslade av erdogan advokater, åklagare, militära officer,
Erdogan är anti demokrati,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar