onsdag 24 oktober 2018

Jag fattar inte varför svenska medier tror på turkiska lögnaktiga politiska propaganda mot kurdiska nationen?






Jag fattar inte varför svenska medier tror på turkiska lögnaktiga  politiska propaganda mot kurdiska nationen? 
Turkiska politiker välkända som bluffare lögnare och räv spelare.  Är du kurd då du bli dömd till terrorist eller på pekas i turkiet sdom terrorist.
Kanske personen som hade svenska medborgare har skrivit något som turkiska regimen ogillade tidigare på sin facebook sidan eller instagram eller har diskuterat med någon av turkiska agenter och talade om turkiska brottet mot mänskligheten i kurdistan, därför att turkiska regimen på hittade sådana att personen hade kopplingar till pkk. 
turkarna kända för hela världen som lögnare och bluffare jag tror inte att personen hade någon kopplingar till pkk kanske han besökte kurdiska området eller ville åka till Syriens kurdistan och i turkarna ögon alla kurder är terrorister, Jag fattar inte varför Svenska politiker tror på turkiska propaganda? det som är konstiga stor att pkk misstänker att mördade Olof palme,? det tror vi inte därför att pkk hade inte att göra med palme det var samma gruppen som planerade och gav droger till mijavic så mördade Anna lindh ... varför dem vågar inte avslöja dem mördare gruppen som finns i Sverige?
i turkiet bara det räcker att säga kurdistan eller säga jag är kurd då kan påpekas som terrorister vi uppmanar svenska medier leta inte på turkiska propaganda allt som turkiet säger stämmer absolut inte...
svenska medier med sådana saker tappar sin trovärdigheter hos svenska folket.
Svensk medborgare med PKK-koppling gripen i Turkiet
En svensk medborgare med misstänkta kopplingar till den kurdiska terrororganisationen PKK har frihetsberövats i Turkiet, rapporterar nyhetsbyrån Reuters.


UD:s presstjänst säger på tisdagskvällen att de varken kan bekräfta eller dementera uppgifterna.
expressen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar