måndag 9 april 2018

iranska agenter alltid avslöjar sig själv när man tar en titt på deras profiler via sociala medjer . när dem bli misstänka direkt ändra deras visning bilder på deras sociala medjer s profiler.


om en kvinna skulle jobba som iranska agenter och spionera mot iranska aktivister  här i Europeiska länder det betyder att hon har erkänt att hon är ingenting därför att iranska regimens lag jämför kvinnor som djur. iranska regimens underrättelsetjänsten krävde sina spioner verksamheten i europeiska länder för att använda zatoshts symbolen om dem har någon profiler och använder socila medjer
iranska agenter alltid avslöjar  sig själv när man tar en titt på deras profiler via sociala medjer . när dem bli misstänka direkt ändra deras visning bilder på deras sociala medjer s profiler.
Den iranska utrikes revolutions guard chef Qasem soleimani berättade för några dagar sedan i tehran  på iranska regimens tv så att alla hans anhängare kvinnor och män har bra  och fastjobb i europeiska länder, qasem soleimani, talade också om att hans anhängare kvinnors och män har fastjobb inom vitkigaste posten i Sverige, danmark, norge, Tyskland och andra Europeiska länder.
Som föskolor, socialen, skolor, även hans anhängare lyckades att få jobb inom polisen utbildningar, arbetsförmedlingen och andra vitkiga posten inom myndigheten.
Respekterar den iranska regeringen mänskligheten och mänskliga normer?
Framför barnens ögon avrättas  folket i iran, det betyder att iranska regimen kränker mot mänskliga principer
och den iranska regimens agenter försöker att spela så smutsiga roll mot iranska aktivister i Europeiska länder.
På amadinejads tid iranska underrättelsetjänsten utbildade många kvinnor och män för att iranska regimen kunna  skicka dem som flyktingar till Europeiska länder och andra länder i världen så att Infiltrering i kvinnors försvarare och feministerna  iran har utbildat flera folket  en grupp som utbildade sig för att komma till Europa och kunna få jobb med organisationer som kallas mot våldet i nära relationen, en grupp till fick höga betyg om pedagogiska inom från förskolan till skollärare, en grupp till som har utbildningar så att kunna gå och arbeta med mänskliga organisationen, varför iranska regimen utbildade dem? därför att iran kunna ha lobby inom dem organisationerna för att dem kunna inte kritisera mot iranska regimen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar