söndag 11 september 2022

olika video från olika saker också från olika händelse ni kan själv reagera på och kommentera

 


handlar om iranskan regimens diplomater
hon hård reagerade på dem politikerna som vill offra sitt folk för ukraina 

de brusade och lekte med varandra

ta aldrig saker från framande människa om du har barn med

moderat ledare vill göra lagändringar i Sverige 
socialtjänsten tog brutala ett barn från en afrikanska familj


en kvinna som hette Shlier  i staden mariwan  en man försökte att vldta henne hon kastade sig från 4 våningen begått självmörd för att inte bli våldtas av en sjuka  mannen

mehrnoosh har ett hemligt efter namn 
azerbaijan skickade sina troppar till ukarina 

äter som fan  hhh

olika video från olika saker också från olika händelse ni kan själv reagera på och kommentera


hur genomskådar man en mytoman?

Flera forskare tipsade om hur man i intervjusituationer kan bli bättre på att genomskåda den som ljuger. Det handlar om att på olika sätt öka den mentala belastningen på en eventuell lögnare, till exempel genom att ställa faktafrågor som är lätta att kontrollera.
Så känner du igen en mytoman personen säger vi vill hjälpa dig vi är inte rasister, men när man undersöker metoderna ju man gå in djupt i deras nivå  genom kroppsspråket då avslöjas
Är historien för bra för att vara sann? Kanske har du stött på någon som lider av mytomani.

Alla har vi någon gång ljugit, antingen medvetet eller omedvetet. Det är helt naturligt och knappast ett tecken på mytomani då det är väldigt få som klassas som mytomaner. Men var går då gränsen för när de ”vanliga” lögnerna tenderar gå över i något sjukligt? Det är inte helt klarlagt. Eftersom mytomani inte klassats som en diagnos finns det inte några klara riktlinjer. Det finns dock några kännetecken.

En mytoman…

…har en sjuklig benägenhet att ljuga och förvränga verkligheten. Den ljuger ofta, och inte sällan är det väldigt fantasifulla och livliga historier.

…går ofta in under epitet som socialt kompetent, charmig och karismatisk.

…ljuger tvångsmässigt på grund av en otrygghet. Den kan känna en rädsla att sanningen inte räcker till för att vara tillräckligt intressant. För känna sig sedd och för bekräftelsen sätter den gärna sig själv i centrum.

…har inte något elakt syfte med lögnerna till skillnad från en person med psykotiska drag . Lögnen är inte medveten – det bara blir så. Psykopaten å andra sidan är mer strategisk i sina lögner och vill framställa sig själv i bättre dager, manipulera eller bedra.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar