måndag 29 augusti 2022

Nyans parti är en antisemitiska parti som i deras broscher står att sanktion mot israel

 


Nyans parti är en antisemitiska parti som i deras broscher står att sanktion mot israel

Islamiska Nyans parti lanserar kampanj i Turkiet för inträde i Sveriges riksdag. Nyans parti är antisemitism, denna islamiska gruppen nyans parti en hemlig medlemmar till Akp parti som ledar är erdogan,,Idag frågade jag en av dem och jag sa varför skulle Sverige göra sanktion mot israel, men inte mot turkiet som dödar varje dag kurdiska barn? 

Erdogans dubbelmoraliska rävspel han åker till israel och slicka israeliska skor och hans agent i Sverige skaffar ett islamiska politiska parti  och i deras slogan står sanktion mot israel . De skrivit i deras  partipropaganda har de förklarat att de är antirasism, medan de själva är de största religiösa rasisterna. är kristendomen kan ha sina rätter i Turkiet, iran, irak,, Saudian att offentligt gå på gatorna och Främjar de kristendomen i islamiska länder?



 personen svarade turkiet är inte med vår politiska rörelse 

https://www.youtube.com/watch?v=U7pUtJ8HD14

De säger vi är emot islamofobi och rasismen, men dem själva är invandrasismen.  Dem stödja turkiet 

 Vad är islamofobi? det finns ingen som heter islamofobi, det som idag folk reagerar  emot islamister det dagligen händelse som påverka folket så att inte gilla denna religionen, till exempel isis en riktiga islamister vad gjorde mot yazidi kurder i 2014  titta i iran  titta i turkiet erdogan med koran namn attackerade Afrin och dödade barn och familj, för några dagar sedan erdogan bombarderade en barn hem i nära kobani och dödade 50 barn.  För en månade sedan Erdogan bombarderade en turist plats i Norra irak där dödade barn och familj.   Den Talibanska islamister stenade och mördade afganska kvinnor Taliban går till folket hem och plockar deras dottrar för att ha nekah islamiska jihad sex 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar