lördag 9 juli 2022

Stefan Löfven (S) dansar forfarande med Irans mullor!

 


Stefan Löfven (S) dansar forfarande med Irans mullor!

Samtidig som UD avråder från alla resor till Iran och protesterna mot iranska regimen runt om i landet eskaleras för varje dag samt Iranska regimen blir alltmer isolerad i omvärlden, bilder från mötet mellan Sveriges tidigare statsminister Stefan Löfven och Irans ambassadör i Sverige, Ahmad Masoumi Far, har blivit propagandaaffisch för regimen i iranska medier.
"I ett möte på onsdagen med Stefan Löfven, tidigare statsminister i Sverige och ny chef för Stockholms internationella fredsforskningsinstitut SIPRI, hade jag ett nyttigt samtal om internationell och regional utveckling och bilaterala relationer. Skriver regimen ambassadör i ett twittermeddelande.
Vad innehöll det nyttiga samtalet? Svenska medier är helt tysta om det.
Har de diskuterat om hur den Shiamuslimska moskéers, knutna till Iranstödda Imam Ali-moskén i Järfälla, som finansieras med svenska skattepengar, bedriver prostitution i religionens namn?
Avslöjar: Shiamuslimska imamer i Sverige viger kvinnor som köps för sex | SVT Nyheter
Har de diskuterat svenska polisens övervåld mot svensk iranier som är hotat av iranska regimens destruktiva aktivitet och i Sverige? Har de diskuterat iranska regimens hot mot Sveriges säkerhet?
Irans regim via Quds-styrkan och säkerhetstjänsten har samordnat riktade strategier för att rekrytera shiamuslimska migranter världen över, däribland i Sverige. Iranska ambassader, världen över, lägger ner omfattande resurser på spionage, i Sverige. Den 20:e december dömdes en irakisk-svensk man av Stockholms tingsrätt för spionage mot exiliranier.
Säpo har varnat flera gånger för hotet från iranska regimen mot Sverige framför allt mot enskilda personer och inom cyberspionage riktade mot företag. Detta säkerhetshot bör prioriteras högre på politisk nivå både hos myndigheter också näringsliv.”
De allvarliga säkerhetshotet från Iran har upptrappat på ett drastiskt sätt i Sverige medan Stefan Löfven var statsministern i landet.
Tack vare förre detta Sveriges regerings samarbete och starka stöd till den religiösa fascistiska styret i Iran har diktaturregimen lyckats att utöka sina antal moskéer upp till ca. 50 moskéer runt om Sverige.
Sedan 2015 har Irans mördarregim lyckats att mobilisera 30000 shiamuslimska ungar via regimens moskéer i Sverige för destruktiva aktiviteter.
Under Stefan Löfvens styre har Irans regims Imam Ali moské i Jakobsberg, lyckats att få ca 3,7 miljoner kr statligt bidrag 2021.
Den 12:e mars 2021 publicerades ett gransknings reportage av The Weekly Blitz som avslöjar iranska regimens farliga underrättelsetjänsts syfte med moskéer runt om Europeiska länder.
Under Stefan Lövens styre har Irans världsterroristiska regimen lyckats att bilda två islamitiska parti, Jasin partiet och Nyans partiet, för att utnyttja Sveriges demokratiska lagar och islamisera den vackra och demokratiska landet på sikt.
Eftergiftspolitiken gentemot Irans teokratiska och fascistiska regim har resulterat att regimen ska lyckas med att bilda farliga islamistiska grupper i Sverige.
Irans regim är efter det att fördjupa polariseringen i Sverige och drar det sårbara landet till en farligt situation som påminner Libanon 1975.

Vi ska inte glömma bort att narkotika- och vapen smugglingar till Sverige samt gängkrig i olika delar av Sverige har utökats på ett drastisk sätt sedan 2017, alltså efter Stefan Löfvens regerings resa till Iran och underteckningar av många hemliga samarbetsavtal med Irans mördarregim under februari 2017.
Här ska noteras att den Islamiska revolutionsgardet i Iran samt Iran stöda gruppen libanesiska Hizbollah har narkotika smugglings monopol i Europeiska länder samt i Asia. De har också väldigt goda kontakter och samarbete med narkotika Maffia i Latin Amerika.
“Stefan Löfvens möte med iranska regimen ambassadör uppmuntrar bara regimen i Teheran att fortsätta sina grymheter i Iran och hota iranska regimkritiker i Sverige. Det påminner om de som försvarade eller översåg med Nazitysklands grymheter för lukrativa affärer. Precis som då är det dömd att misslyckas”
Har de diskuterat den alarmerande situationen för mänskliga rättigheter i Iran? Varje dag rapporteras om grupp avrättningar och allvarliga kränkningar av de mänskliga rättigheterna i landet.
FN-chefen i en officiell rapport, den 17:e juni, betonar att antalet avrättningar i Iran ökade från minst 260 fall 2020 till 310 personer 2021, inklusive avrättningen av 14 kvinnor. Rapporten betonar att trenden med ökande avrättningar har fortsatt under 2022 med 150 fall under de första 80 dagarna. Han uppgav att ett brett spektrum av avrättningar har genomförts utan ett rättvist och öppet rättsligt förfarande.
Den socialdemokratiska makthavarna i Sverige har länge tappat sin moraliska kompass. Eftergiftspolitik har dominerat Sveriges förbindelser med Iran sedan Göran Perssons tid. Denna skamliga politik har länge kritiserats av de många olika krafter, i synnerhet iranier, som kämpar för ett demokratiskt iranskt samhälle och för en bättre levnadsstandard i Iran.
I februari 2019 deltog utrikeshandelsminister Ann Linde (S) i iranska ambassadens firande av 40-årsdagen av 1979 års revolution i Iran där prästerskapet usurperade makten.
Den 11-12:e februari 2017 besökte Stefan Löfven som statsminister med stor del av sina ministrar, Iran på inbjudan av president Hassan Rouhani.
Sverige har sjunkit så lågt att landet gärna belönar iranska regimens politiskt motiverade kidnappning av svenskar och personer med dubbelt svenskt-iranskt medborgarskap, detta i ett desperat försök att därigenom slippa iranska regimens terrorism som drabbar världen i övrigt.
Ahmad Reza Jalali, en iransk-svensk forskare, har hållits som gisslan av den islamiska regimen sedan 2016, och har dömts till döden för spioneri 2017, vilket har slagits fast av den islamiska regimens högsta domstol.
Har Stefan Löfven inte fattat att fångar med dubbla nationaliteter är tillgångar som kan användas i affärer eller som hävstång i utrikespolitiken.
Har Stefan löfven diskuterat rättegången mot 61-årige iranska medborgare, Hamid Noury, som misstänks för delaktighet i massavrättningar i Iran 1988.
Under nästan 100 rättegångsdagar från den 10 augusti 2021 fram till i maj i år har sammanlagt cirka 70 målsägare och vittnen från olika delar av världen hörts. Åklagaren i fallet har yrkat livstids fängelse.
Sedan dess har iranska regimen vänt på stenen och anklagad Sverige för stöd av terroristgrupper.
Med hänvisning till den svenska regeringens politik att stödja terroristgrupper som Al-Ahwaziyah och MKO, sade sekreteraren för Irans höga råd för mänskliga rättigheter: "Sverige har blivit en fristad för att vara värd för terrorister; Det är dags för Stockholm att avgöra om man försöker ställa sig på terroristernas sida eller uppfylla sina internationella åtaganden att bekämpa terrorgruppen. Skriver "Kazem Gharibabadi", ”sekreteraren för Irans högsta råd för mänskliga rättigheter.”
Iran smäller Hamid Nouris orättvisa, teatraliska rättegång i Sverige (iranpress.com)
Vi exiliranier i Sverige har fått nog av Svenska politiker, i synnerhet den socialdemokratiska politiken gentemot Iran. Det är dags att tänka om och stödja iranska folkets kamp i strävan efter frihet och demokrati.
Mojtaba Ghotbi
Fathi Mojtaba

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar