tisdag 16 februari 2021

Vad gör iranska kvinnliga agenter i Europeiska länder?

 


Vad gör iranska  kvinnliga agenter i Europeiska länder?

iranska kvinnliga agenter som kallas parastu i Eruopeiska lände.

Flesta av dem iranska agenter i Europeiska länder är kvinnor.

Iran från 1989 har vänd sig så att sända ut iranska kvinnliga agenter till västvärlden.

Dem iranska underrättelsetjänsten kallas dem kvinnliga agenter parastu, Iranska terrorregimen  Skickar kvinnliga  spion via iranska  underrättelsetjänster  till utomlands med falska universitetsexamina, sedan dem med det falska universitetsexamen  får jobb inom socialtjänsten, arbetsmarknaden, försäkringskass, skatteverket, skolan och förskolor. En del av dem  iranska kvinnliga spioner  får jobb inomn röda korset, även försöker så att få jobb inom mänskliga organisationen.  Dem kan även jobba som tolk  det är en bra väg för iranska terrorregimen så att leka med iranska oppositions medlemmarna, När dem iranska spioner för jobb som tolk då dem tolkar alltid tvärtom  för att förstöra den motsatta personens karaktär ur europeisk synvinkel. ِ Dem spionerna försöker så att ge dåliga och felaktiga information om personen, om oppositions medlemmarna är kurd dem iranska spioner försöker så att få hjälp av turkarna så att lätt förstöra kurdiska personligheten. 

En del av dem iranska kvinnliga spioner försöker så att gå in inom feministiska organisationen i Eruropeiska länder det finns flera av dem som jobbar med feminsterna i Sverige finns bild ochj video om dem. 

när en av iranska oppositions medlemmarna skulle fly tta till en ny stad i Tyskland och andra Eu länder, dem iranska kvinnliga agenter kommer till platsen det har sett på mina ögonen även har film och dokumenter om dem iranska kvinnliga agenter, Dem agenter kommer till platsen för att få informationen om personen.

Min vän har sett två kvinnor den 16.02.2021 klockan 11:23 minter på förmiddagen det finns filme och en kort video på deras ansikte. Det hände i en av Tysklands staden som snart kommer mer information.

Iran har senaste utbildat kvinnliga agenter för att spionera mot oppositionens medlemmar i europeiska länder.

Varför kommer iranska agenter till platsen hur vet dem att personen har tid denna tiden med myndigheten?

Ju jag ska förklara  det finns andra agenter som jobbar inom Europeiska röda korset  också andra hjälps organisationen, det lyckas att får personens fil nummer inom filnummret ringer dem och visa sig som känner personen, när dem veta att personen har tiden denna dag kommer dem såfort till platsen för att kunna hindra personen så att inte gå till utbildningar, eller arbete det är iranska regimens ny taktiker för att hindra iranska oppositions medlemmarna så att inte kunna jobba i Europa.

mer information om iranska kvinnliga agenter kommer i framtiden med video och foto.

Jag meddelade rasuyabs team gruppen som har väl bra utbildning hur man undersöka iranska agen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar