lördag 13 februari 2021

Sabah-tidningen publicerad i Turkiet: #Iraniskt konsulat anställd arresterad i Istanbul i samband med Massoud Molavi

 



Sabah-tidningen publicerad i Turkiet: #Iraniskt konsulat anställd arresterad i Istanbul i samband med Massoud Molavi


Tidningen Sabah rapporterade att en anställd vid det iranska konsulatet i Istanbul har arresterats i staden för att ha hjälpt den främsta förövaren av mordet på Massoud Molavi Vardanjani 2019. Mohammad Reza Nasserzadeh, 43, anklagas för att ha förfalskat resehandlingarna för Ali Esfanjani, den huvudsakliga anklagade i mordet, för att ha smugglat honom till Iran.


Rumi sköts död den 14 november 2019 av Abdul Wahp Kuchak på en gata i Sisli-distriktet i Istanbul.

Under de senaste dagarna dömdes den tredje sekreteraren för den iranska ambassaden i Österrike till 20 års fängelse i en belgisk domstol för bombningar. Samtidigt arresterades en annan regimmedlem i USA och idag arresterades en annan anställd vid den iranska ambassaden i Turkiet för att ha deltagit i mordet. Nöjdperioden är över och #Khamenei är dömd till förstörelse.

Fallet om mordet på Massoud Molavi i Istanbul


Fortsatt internering av en anställd vid Islamiska republikens konsulat på anklagelser för att ha deltagit i mordet på Massoud Molavi; Offentliggörande av videor som Anatoli hävdar att Mohammad Reza Naserzadeh arresterades med ett servicepass när han lämnade Istanbul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar