lördag 20 februari 2021

Iranska regimens underrättelsetjänster och kvinnor i Europa snart med bilder

 






Iranska regimens underrättelsetjänster och kvinnor i Europa snart med bilder

Hur rekryteras dessa iranska kvinnliga underrättelsetjänster?


 Innan du går in i Europa med falska dokument och underrättelseträning.

Förutom informationsutbildning för allmänheten ser underrättelseministeriet europeiska demokratiska lagar i Teheran.

Dessa kvinnors underrättelsesgrupper har hemliga nätverk i Europa, och genom dessa underrättelsetjänster kan de hitta både ett jobb och en man.

Naturligtvis är alla dessa nätverk under direkt tillsyn av den iranska regimens ambassader och konsulat och får alla sina arbetsorder från ambassader och konsulat för den iranska regimen.

Och nätverk från IRGC: s underrättelsesministerium utomlands, som har mycket pengar och stjäl det iranska folket.

Pengarna ges till icke-statliga organisationer som Röda korset och andra organisationer som anställer den person som underrättelseministeriet vill ha.

Detta är vanligare i vissa europeiska länder, såsom Tyskland, eftersom många dissidenter vänder sig till dessa organisationer på grund av språkproblem, eller många av dessa organisationer har sökt tillflykt i flyktingläger. 

Mer om källtextenKälltexten krävs om du vill ha ytterligare information om översättningen.

Arian Tabatabai, en legosoldat och lobbyist för den iranska religiösa diktaturen i USA, professor vid Georgetown University och forskare vid Rand Institute, twittrade att han har utsetts till seniorrådgivare till utrikesdepartementets biträdande chef för vapenkontroll och internationell säkerhet. . Denna iransk-amerikanska forskare är son till Dr Seyed Javad Tabatabai, en tänkare och tidigare professor vid universitetet i Teheran.


VOAIran


  (https://twitter.com/VOAIran/status/1362110544841433091)


▪️ Deras valpar nådde också USA: s regering. De sa att vi skulle göra Vita huset till en religiös Husseiniyya, skrattade vi. Arin Tabatabai är en av medlemmarna i den iranska hemliga underrättelsetjänsten i USA.


Arian Tabatabai, nyutnämnd seniorrådgivare för amerikanska utrikesdepartementet för amerikanska medier:


”Demonstrationer i Iran betyder inte att man störter.” I iranska familjer har störtning blivit ett skämt. ”


Tabatabai, en legosoldat från Islamiska republiken, säger i amerikanska medier:


"Demonstrationer i Islamiska republiken betyder inte att man går igenom systemet, det är inte onaturligt, dessa demonstrationer har hänt sedan regimens början. Om vi ​​går tillbaka till början av 1900-talet var det också en konstitutionell rörelse. Så missnöje är en del av iraniernas offentliga liv.


Om du går tillbaka, under de föregående åren (2009, 2012, 2017 och 2018) när protesterna ägde rum, sa folk att Islamiska republiken skulle störtas, i själva verket är detta ett skämt bland iranska familjer.


"IRGC visade ansvar genom att tillkännage en plan av nedgången av planet."


PN: När folk visar sin sista ilska på gatan, kommer de att visa dig, legosoldater, om folkets demonstrationer är ett skämt eller inte, vi hoppas bara att du inte faller i folks händer.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar