söndag 7 februari 2021

Herr Biden bör bevisa om han är med iranska folket eller emot iranska folket.

 



Herr Biden bör bevisa om han är med iranska folket eller emot iranska folket. med det som herr biden gör det bevisas att her biden emot iranska folket och vill stödja iranska terrorregimen

Ayatollah Joe biden försöker så att ge pengar till den iranska terrorregimen  6 miljarder dollar, vet ni var skulle gå denna pengar jo vi vet denna pengar kommer inte att ge iranska folket tvärtom pengarna går till Jemen , syrien, irak och libanon. Så iran för en grön lampa från joe biden så att stöja terrorister. Herr Joe Biden måste bevisa är han med iranska folket eller emot iranska folket, därför att iranska folket vill ha frihet och demokrati, men iranska regimen är en anti demokratiska och terrorstödande regim.

Bidens regering överväger ett sätt att lindra det ekonomiska trycket på Iran utan att upphäva ekonomiska sanktioner, inklusive oljesanktioner, rapporterade Bloomberg News. Fyra informerade källor berättade för Bloomberg att ett alternativ var att stödja Internationella valutafonden för att hjälpa Iran med kronan.

Enligt Bloomberg är ett annat alternativ som Biden-administrationen överväger att lindra sanktioner som hindrar internationellt stöd till Iran från att nå korona.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar