onsdag 23 december 2020

När det gäller den klerkliga regimen och dess brott mot mänskligheten i Iran och Syriens, Jemen och Iraks folk är det inte dolt för någon.

 



När det gäller den klerkliga regimen och dess brott mot mänskligheten i Iran och Syriens, Jemen och Iraks folk är det inte dolt för någon.

I detta avseende vill jag säga att den iranska regimen är en av de mest ljugande regimerna i världen, känd som lögnens stad.


 I alla länder i världen idag tillhandahålls Coronavaccinet gratis till sina medborgare, men den anti-iranska folkets regimen och lögnaren men skamligt säger att eftersom de står på den svarta listan har inköpet av Coronavaccinet avbrutits och detta är ett tydligt meddelande till det iranska folket. så att iranska regimen vill döda många i iran det är ju en ren massaker mot folket.

Å andra sidan har denna korrupta regim pengar att skicka till Jemen , Irak, Syrien, Libanon och Palestina, men den iranska terrorregimen har inte pengar att köpa koronavaccinet för de människor som röstade på denna regimen och bor i sitt eget land. Denna regim är Irans och Iraniernas största fiende.

Enligt den erhållna informationen är Iran den största säljaren av mänskliga organ i världen, såsom hjärtat, Njure och äggstockarna och resten av människokroppen.

Så var tycker du att detta ska komma ifrån? Några av dessa mänskliga organ tillhör avrättningarna, eller organen för syriska sunnibarn och organen för irakiska sunnier, eller organen för jemenitiska barn, eller organen för bortförda iranska barn som bortfördes och dödas av IRGC, och dessa barns organ och säljes av IRGC. De tar med och säljer på de svarta marknaderna.

Å andra sidan, vad som händer i Iran idag är ett brott mot mänskligheten, och idag ser vi att åttio procent av det iranska folket ligger under fattigdomsgränsen, och endast ledarna för terroristkåren och de psykiska och melankoliska mullahs och deras legosoldater åtnjuter de förtryckta nationernas pengar och rikedomar. .

Nu har regimen meddelat att den kommer att införa ett dödsvaccin till Iran, vilket kan massakrera hälften av Irans befolkning.

Därför måste det iranska folket vara vaksamt och informera oss så att vi också kan informaera för internationella Internationella domstolen  för att  Ledarna för den iranska regimen bör åtalas genom Internationella domstolen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar