torsdag 24 december 2020

Hej på er alla goda läsare önskar er en fin god jul. vi hade ett sjukaste år ,, år 2020 vart ett sjukt år.

 




Hej på er alla goda läsare önskar er en fin god jul. vi hade ett sjukaste år ,, år 2020 vart ett sjukt år.

År 2020 var ett farligaste och sjukaste år många dödades av corona viruset, även många blev avrättade i iran av ayatollah corona viruset också.


Även man kan säga år 2020 varit ett oröttvist år på olika sätt. Jag 

 vill säga en sak corona virus sars viruset, kommer inte naturligt det gör människorna sprider ut för att döda många människor dem maffians politiker varje gång kommer med ett nytt hot mot mänskligheten för att folk tänka inte på revolutionen mot det orättvisan som finns idag i Samhället.

tänk på saken  det finns starka bevis om Sars också om Corona viruset CVID19 bilderna avslöjas så att det är maffians politiker som sprider ut covid 19 tanker och sars Sarins gas som sprider ned från flygplanen över städerna för att döda människorna.

Varför gör dem politiska maffian i olika delar i världen? därför att dem har betalat mycket till sina förskare och förskarna har samlat mycket baktieri och mikroben då dem ville testa denna mikroberna som förskare har samlat även dem vill också tjäna  pengar inom att sprida mikroben och sedan skaffa Vacciner  då dem företagerna kan tjäna pengar för att dem har betalat för mycket för att förskarna skulle samla och undersökas och packas upp mikroberna.

Dem tänker inte hur mycket människor skulle bli dödas, dem tänker på hur mycket pengar skulle tjänas i framtiden inom dem mikroberna och bakterierna som förskare har samlat.

lite om iran.

många ibland pratar om kriminaliteten och brottsligheten, men man glömmer att idag det som händer i Iran avrättningar tortyr mot politiska fångarna är en stort kriminaliteten som iranska regimen är en krimienlla grupp som har tagit över makten och dödar människor varje dag, men många europeiska politiker speciellt socialdemokraterna och kristdemokraterna även  väsnter politikerna följer och samar betar mewd iranska regimen, vet ni varför därför att dem köper mänskliga organ så billiga från den iranska kriminella mullah regimen.

med vänliga hälsningar Samuel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar