måndag 6 april 2020

Helen Bolek dog efter 288 dagar hans fulla historia om strejken





 Helen Bolek dog efter 288 dagar hans fulla historia om strejken Helen Bolek jobb med en musik bolag hon jobbade för mänskligheten och för alla och alla för en, för två dagar sedan hon blev dödades.Den turkiska fascistiska diktatoriska islamistiska presidenten  stoppade demokratiska processen i turkiet


Vem är Helene Bolek som dör efter 288 dagar av hunger? | 288: e dagen av hungerstrejk på det turkiska bandet dör av medlem | News18 Kerala, World Senaste Malayalam News
helin bolek
Sångare Helene Bolek, en populär folkmusikgrupp som är förbjuden av den turkiska regeringen, har dött av hunger. Den turkiska revolutionära sångaren är på resa till den 288-dagars legendariska hungerstrejken. Helin Bolek är en vänsterstyrd vänsterrevolutionär i Turkiet. Strejken krävde att regeringen skulle ändra sin inställning gentemot bandet och dess medlemmar. Helen Bolek dog i sitt hem i Istanbul på fredag. Den turkiska regeringen har anklagat bandet för förbindelser med den förbjudna fronten för Revolutionary People's Liberation Party. Regeringen förbjöd bandet, som inkluderade Helen, och arresterade sju av bandets aktivister. De senaste 288 dagarna har Helin varit i en hungerstrejk som kräver att hans kollegor som har varit i fängelse sedan 2016 släpps och att förbudet och rättsliga åtgärder mot bandet upphävdes.
Du kanske också gillar:
Spridningen av viruset från katter till katter: en studie [NYHETER]
Son Covid; Cirka 1500 personer åt vid sin mors begravning [NEWS]
Låt mig berätta hur man gör en enkel mask hemma [NYHETER]

Helin och hans vänner arbetade i bandet Yoram, som är mycket populärt i Turkiet. Sedan 1980-talet har bandet släppt mer än 20 album. Bandet arresterades 2016 efter att bandet attackerade kulturella centrum i Istanbul.

Regeringen tvingades släppa Bolek och hans medarbetare, Ibrahim Gogh, som befann sig i en fasta i fängelse. De släpptes i november. Två Groupe Yoram-bandmedlemmar, inklusive Gogseks hustru, sitter i fängelse. Bolek och Goksek togs in på sjukhus den 11 mars, men släpptes en vecka efter att ha vägrat behandling, säger den Ankara-baserade organisationen för mänskliga rättigheter.

En grupp människorättsaktivister besökte Turkiets viceminister förra månaden för att söka en lösning för att avsluta hungerstrejken. Men den enda gruppen som protesterade mot regeringens frisläppande av statens sammansättning, medlemmar av bandet, som ligger i fängelse, bör få få återuppta sig efter slutet av Grate Yorkshire parannu.sangitamelakal var pariganikkullu deras behov och deras efterföljande fall krävde tillräckligt för att kassera Bilderna har dykt upp i den hellenistiska hälsorisken ska tam.niraharatte sociala medier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar