fredag 13 december 2019

Modet på Orientexpressen:


Modet på Orientexpressen:
”Hijab på kvinnans huvud och vid kappa. God natt, Vy. God natt, Norge.”
Vy, Norges tågbolag, presenterar den nya uniformen till sin personal.

Hege Storhaug, HRS Human Rights Service, 12 december 2019.
Icke-muslimer i Norge riskerar att förlora kampen mot ett totalitärt islam.
Hege Storhaug, norsk journalist och författare, publicerade igår 12 december en artikel på HRS Human Rights Service, där hon konstaterar att ytterligare ett tecken tyder på att den norska folksjälen ska tvångs-islamiseras.
Hege Storhaug är författare till boken ”Landsplågan ISLAM” i översättning av Camilla Grepe. ”Islam Den 11. Landeplage” är en försäljningssuccé i Norge med 50 000 sålda exemplar.
ÖVERSÄTTNING
///Den kulturella revolutionen rullar taktfast vidare över Norge. NSB har som bekant bytt namn till Vy. Och idag presenterades uniformerna till tågpersonalen, meddelar NRK [Norges public service radio och tv].
Vi ser ingen turban, kippa eller annat, men vi ser hijab på huvudet till en av kvinnorna på bilden. Därtill har Vy valt en grön färg – som ska matcha de gröna tågen – som är profeten Muhammeds favoritfärg.
Och man nekar fortfarande till att det pågår en islamisering av Norge, nu i det statliga tågbolaget Vy?
Vad säger ”feministerna” nu?
SVs Kari Elisabeth Kaski blev rasande tidigare i år då Vy presenterade teckningar av de nya uniformerna. Då var inte hijaben där, så varför blev Kaski så arg? Jo, hon menade att uniformerna var ”baserade på föråldrade könsstereotyper. Män får lediga snitt, men baserat på teckningarna är kvinnornas uniform insvängda i livet och figursydda. Jag vill påminna NSB om att också kvinnor tycker om lösa och lediga snitt”. Kaski menade att uniformerna var ”gammaldags” och ett ”feministiskt sidospår”.
[Utdrag ur artikel i norska Dagbladet 12 mars 2019:
”Det är lustigt att Vy har så stort behov att bygga varumärket under föråldrade könsroller där kvinnor går i trånga och korta kjolar. Det bygger varumärket med en idé om att kvinnor först och främst ska vara estetisk vackra, och det är ett märkligt val att göra år 2019.”]
Vad menar Kaski, som tydligen är upptagen av kvinnofrågan, om att något så kvinnoförtryckande som hijab införs till Vys uniform?
Då är väl svaret ”inkludering” och ”fri vilja” och ”religionsfrihet”, eller? For SV har ju bestämt sig för att vara islams bästa vän.
Tvångsislamisering
Vi icke-muslimer ligger illa till att förlora kampen om frihet från religiöst, totalitärt ok. Det är nämligen få ljuspunkter i islamsiktet, och landets politiska maktorgan är inte på vår sida. Både regering och storting har vänt ryggen till den norska folksjälen. Vi ska köras över. Vi ska tvångs-islamiseras.///
Översättning: Göran Rydland
 Bang! Och där går även Norge i den försåtliga fällan ... de där kraven från Islamister ska man inte bejaka utan begära att en civil kod upprätthålls överallt i samhället. Islamister är väldigt kravfulla och vet att ta för sig, stå på sig och trycka på de ömmande punkterna - det klarar våra båda länders tjänstemän och representanter för statsapparaten väldigt dåligt av att hantera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar