onsdag 28 augusti 2019

Pratar ministern om ingenmansland, han pratar om på pressning mot brottsligheter, men inte lösning


Pratar ministern om ingenmansland, han pratar om på pressning mot brottsligheter, men inte lösning.
Han pratar om på pressning mot brottsligheter, men inte lösning.  Dem på pressar inte brottsligheter tvärtom dem på pressar goda och vanliga människor i Malmö..  Dem politikerna är mest antisemitism i Malmö..Malmö stadspolitiker behandlar människor som diskrimineras folk på olika sätt, dem politikerna lyssna på  diktatoriska länder och  behandlar  illa politiska flyktingar som bor här i Sverige.
hur mycket på pressa människor det kommer inte ge något lösning för det problemet som finns i samhället.



Dem på pressas vanliga folket inte kriminella folket det gjorde vi en undersökningar från 2016 till  juli 2019. Dem vågar inte på pressa kriminella människor dem själva idag i malmö våldet skaffande och kriminella byggande, vi har väl många inspelningar båda ljudet och video vilken journalist som vill kan se och lyssna på..  Socialtjänsten, och anti semitiska politiker gör tvärtom dem är inte emot brottsligheter, dem är bara mot judarna 
Det är många omständigheter och den politik, framförallt Malmös styre och S i hela landet har bedrivit och alltjämt bedriver, har lett till ett sådant läge då vissa män med viss bakgrund inte länger är rädda för påföljden av det brott de begår.
Att satsa på polis och rättsväsende för att lagföra kriminella kan i viss mån hjälpa men hur ska fel politik som bedrivs i Malmö och i hela landet ändra kurs! För det har S ingen lösning, de är inte längre kapabla för att genuint lägga om kursen.
Vi är genuint oroliga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar