söndag 11 augusti 2019

Det största hotet mot mänskligheten är och har säkert varit islam


Det största hotet mot mänskligheten är och har säkert varit islam, statsministern får vara säkert på det. Det är inte fascism, det är islamismen som utgör hot mot det öppna samhället. Inte ens i "muslimska" länder har islam medfört något gott för samhällena.
Sveriges (S)tatsminister skulle passa perfekt som president i Iran! Han ljuger som det är brukligt inom islam alltså taghierar! Stefan Löven har ännu inte fattat vad islam står för och jämför den med fascism. Fascism är förvisso en farlig ideologi men i kampen mot fascism får man inte glorifiera en annan totalitär ideologi och religion. Principen om Taghiye som Stefan Löven förknippar SD och fascister med är en väletablerad princip inom islam. Detta har han inte begripit än.
Stefan Lövens retorik går inte ens hem i mer än 25 % av Sveriges befolkning. Vi som är emot islamisering av Sverige och glorifieringen av en falsk och lögnaktig religion (islam) i det svenska samhället måste mobilisera oss och samtidigt ingjuta hopp och mod i befolkningen inför framtiden. Islam skapar enbart oreda och sprider våld i länder den existerar.
Tack nima rostami

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar