lördag 6 april 2019

Alla jihadister är krigsförbrytare och världen värsta kriminella




Alla som har varit med isis den islamiska brutala och kriminella krigsförbrytare som kallade sig islamiska staden i Syrien och irak borde eu behandla dem som krigsförbrytare. dem begått för grova brott mot mänskligheten  speciellt mot kurdiska yazidi. Dem islamister slaktade och halshögg kurdiska yazidi barn och familjen. våldtog kvinnor och flickor från 8 års ålder upp till 23 och 40  dem islamiska terrorister fick hjälp av turkiska diplomater så att svenska politiker hålla tyst och låta terroristerna återvända till *Sverige
Alla jihadister är krigsförbrytare. dem som vill återvända till Sverige dem är ju farliga för Sveriges framtiden
 Polisen kan inte göra något - så länge regeringen vägrar ta ansvar.
"Vi har ju inte så mycket bevis att lägga fram, så det här handlar om att verkligen få de här personerna att vilja prata om det de har varit med om, säger Ulf Merlander i radioprogrammet ”Konflikt”."
Jag skämms över min nationella tillhörighet. Jag som fullgjort min värnplikt. Nu står jag och lallar och tar emot dessa djävulens hantlangare.
Självklart kommer dessa sk ”återvändare” frivilligt på förhör, det gynnar dem
öteborg har tagit på hårdhandskarna (ur svenska mått) - mot jihadister:
"Det här handlar om de som vistats i krigshärdar i Syrien, Somalia och andra platser och där polisen, trots att det saknas brottsmisstankar, vill höra om deras erfarenheter och veta varför de reser till krigshärdar.
– Det här är svårare förhör att hålla än när du har vittnesmål och teknisk bevisning, säger Ulf Merlander.
Lokalpolisen i Nordöstra Göteborg skickade brev till 18 av dessa personer. Alla dök upp frivilligt, utom en som polisen åkte hem till."
för mer information klicka på denna länken

för mer information klicka på länken som finns under
https://sverigesradio.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar