fredag 15 mars 2019

Sällan skådat en sådan kall mördare, och jag följde isis sina live sändningar när de höll på som värst!



Sällan skådat en sådan kall mördare, och jag följde isis sina live sändningar när de höll på som värst!
Feg djävla kryp som dödar människor medan de är upptagna med att be. Jag skrev tidigare det finns två orsaker för det som hände, när man såg isis den islamiska staten behandlade yazidi, och andra orsaken är rasistiska sista steget som är sista galenskaper 

Försvara eller legitimera får ni göra i andra grupper! Självklart kan ni spekulera i (rätt uppenbara utifrån deras manifest) deras motiv, försöka förklara varför de gjorde som de gjorde. Men i denna grupp tar vi på det starkaste avstånd från all form av våldsbejakande extremism! Och det finns överhuvudtaget ingen anledning att försvara en ryggradslös terrorist!
Hade han velat bekämpa militant islamism på riktigt - hade han inte riktad in sig på muslimer, utan åkt till ett av de områden militanta islamister härjar som värst! Vill man döda jihadister så gör man som Jesper Söder - joina kampen mot isis! Ingen skillnad på Brenton Tarrant och de isis jihadister som begått massmord och folkmord!,,Har nu sätt videon på terrordåden i New Zealand.
49 döda och 20tal allvarlig skadade i två terrordåd i New Zealand. Sitter just nu 3 män och en kvinna häktade för terrordåden
Också skummat igenom manifestet och noterar att det är ett plagiat på Breiviks manifest.
Det är ingen skillnad på dessa terrorister och Erdogan eller isis jihadister.
De önskar kraftig polaricering, destabilisera inte bara det politiska etablissemanget utan hela samhället. De legitimerar bruk av våld för att uppnå sina egna syften, och de tror sig representera folket.
Direkt skrattretande läsa kritik mot Turkiet i deras manifest - när de av oss som önskar se Erdogan falla - tar på det starkaste avstånd från den högerextrema politik dessa terrorister som Erdogan står för!
Allt eftersom vi får en ökad muslimsk invandring, allt eftersom vår maktelit ger tex muslimska brödraskapet makt och inflytande - desto större konflikt mellan vår kultur och antidemokratiska ideologier vill vi få. Men det beror inte på muslimsk invandring i sig - utan pga tex Socialdemokraterna legitimerar muslimska brödraskapet genom sitt samarbete - vilket leder till att islamister för representera alla muslimer i tex Sverige - trots att dessa rörelser representerar max 3000 människor av de ca 1 miljon muslimer som bor i Sverige! Detta ska man bemöta på det sätt som tex Sameh Egyptson har gjort - granska och skriva en bok! Man bemöter det med pennan - inte svärdet!
Kan kanske beskrivas som ett kulturkrig. Men detta är en kulturell och därmed ideologisk kamp! Den är på inga sätt en militant kamp! Speciellt inte när man har nästan identisk ideologi som dem man påstår sig vilja kriga mot - såsom i detta manifest.
Dessa terrorister kämpar inte för vårt samhälle, nej deras ideologi som väpnade kamp kommer endast gynna totalitära islamistiska rörelser!
Men det ska vi inte låta dem! Därför ska vi stå tillsammans i tider som detta, fördöma terrorismen lika hårt som vi fördömer daesh! Vi ska visa våra muslimska medmänniskor värme och omtanke! Detta är inte en attack på muslimer, detta är en attack på hela det fria samhället!
Våra tankar går till offrens nära och kära! Ondskan ska bekämpas oberoende vem som är avsändaren!
28-åringen som mördade 49 människor Churchtown beskriver sig själv i manifestet som: 

“I was a communist, then an anarchist and finally a libertarian before becoming an eco-fascist,” he wrote.


Varför kallas han då för högerextrem i media? 
Vore det inte mer normalt att kalla honom vänsterextrem då?
Man kan säga att alla inom ISIS var besatta av en Ond ide. Att döda oskyldiga människor så man säga att på något sätt att han har rätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar