måndag 11 februari 2019

En del av det avtal som europeiska regeringar, särskilt de europeiska socialdemokraterna med den iranska regimen, har mot motståndarna till den iranska brottsligheten,regimen




En del av det avtal som europeiska regeringar, särskilt de europeiska socialdemokraterna med den iranska regimen, har mot motståndarna till den iranska  brottsligheten,regimen är uppdelningen och förstörelsen mot den  oppositionens medlemmar, så dem politikerna samarbetar med  den iranska regimen mot oppositionens medlemmar på olika sätt.



Denna taktik, som är ett av de avtal som de europeiska politikerna med iranska brutala terrorregimen  har, försöker förstöra de iranska regimernas verkliga motståndare genom olika organ och ser detta som ett bilateralt avtal.

Och den kontrare regimens agenter är också öppna för oppositionens förstörelse, eftersom de har en viktig del av ländernas politikare, såsom Sverige och andra rupier.

Baserat på vår forskning från olika vinklar kämpar dessa länder för att störa oppositionen och de vill motsätta sig regimens motstånd mot regimen som förklarar att det inte finns några motstånd utanför regimen, men de som motsätter sig sin regim har ett antal Sjuk och sjuk. Denna taktik tillämpas av politiker och tjänstemän från olika avdelningar mot motståndarna i den ordinarie regimen.

En annan del av denna uppdelning och förstörelse är utbytet av information i samband med regimens motstånd i dessa länder.

En annan del är att arbetslösa människor står emot regimen och det är en bojkott.

med vänlig hälsningar samuel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar