tisdag 1 januari 2019

Jag söker jobb varje månade väldigt mycket jobb,tyvärr ar inte fått något jobb.


Den som hindrar människor så att inte få jobb det kommer aldrig att förlåtas vi vet att det som idag händer mot oss det är denna avtalet som finns mellan svenska politiker och iranska regimen,, Det finns film som kunde inspela via en liten knäpp kamera på arbetsgivarens rum hur en man och en kvinna kom denna dagen och krävde arbetsgivare så att anställa inte mig även det finns en till två kvinnor kom en kände tidigare  jobbade på min utbildnings plats med en turkiska kvinna och besökte min arbetsgivare det finns väl bevis
Jag söker jobb varje månade väldigt mycket jobb,tyvärr ar inte fått något jobb.
Den fascistiska psykiska sjuka personer som hindrade mig att få jobb inom malmö stad mellan 2016 och 2017 är inte bara fascist den person födde från en idiotiska nazistiska familjen .
Svenska ministern bar slöja i Iran – väcker debatt år 2013 augusti månade det var nära sista augusti kurdiska föreningen i Karlstad som finns bilder på alla mohammad, ali och många andra som kallade sig den iranska kurdistans demokratiska parti pdki kommitte i Karlstad dem bjudit till Kronoparken Iranska ambassadör till platsen för att diskutera med iranska ambassadör på den tiden, men en kärra själv från irak sa en man som hette Hamid har lämnat information om mig så att jag jobbar med iranska största organisationen pmoi  då några veckor efter arbetsförmedlingen gjorde en sak mot mig..
TEHERAN/STOCKHOLM. Handelsminister Ann Linde bar slöja när hon träffade iranska presidenten Rouhani igår.
Nu kritiseras regeringen för att inte ta ställning för kvinnors rättigheter.
– Jag är upprörd och förbannad. Det borde ha varit så självklart i en feministisk regering, men i stället gör man precis som alla andra, säger riksdagsledamoten Amineh Kakabaveh (V).














Under lördagsmorgonen landade den svenska delegationen i Teheran i Iran. Bilder från besöket i iranska huvudstaden visar hur statsminister Stefan Löfven och handelsminister Ann Linde mötte president Hassan Ruohani.
Kvinnorna i svenska delegationen bar slöja under besöket, något som nu kritiseras på sociala medier.
– Slöjan är en symbol för kvinnoförtryck och i Iran är det inte bara sedvänja, utan lagstiftat kvinnoförtryck. Det är väldigt olyckligt att svenska ministrar uppträder på bild, som nu cirkulerar, med slöja. Det är närmaste ett haveri mot det som kallas för en feministisk utrikespolitik, säger Liberalernas partiledare Jan Björklund, som är en av dem är kritisk.

Björklund: Borde ställt krav

Han poängterar att han inte är emot att Sverige har handelskontakter med Iran och andra diktaturer. Men han tycker att svenska regeringen borde ha ställt krav att Ann Linde och de andra kvinnliga deltagarna inte hade behövt bära slöja.
– Eller så hade man kunnat skriva under handelsavtalen i Sverige eller på tredje ort, säger Jan Björklund.
– Det går inte att säga att det är en sedvänja i Iran och att man tar seden dit man kommer, det handlar om ett lagstiftat kvinnoförtryck.













Ann Linde försvarar sig med att om hon inte skulle bryta mot iransk lag, och om Sverige inte bara skulle skicka män i sin delegation, så var det där med slöjan ett påtvingat måste.
– Det är deras lag, till skillnad mot i Saudiarabien där det inte är lag på att bära slöja. Jag ska åka till Saudiarabien i nästa månad och då kommer jag naturligtvis inte att bära slöja, säger hon till TT.
Ann Linde säger att hon hade möten med åtta iranska ministrar och att tunga kontrakt för svenska företag blev helt eller delvis klara under besöket.
Samtidigt kunde den svenska delegationen framföra åsikter om bland annat fackliga rättigheter och kvinnors rättigheter.
Men även Vänsterpartiets riksdagsledamot Amineh Kakabaveh riktar skarp kritik mot regeringen.
– Iranska kvinnor kämpar för att inte bära slöja. Då åker den feministiska regeringens representanter och sätter på sig slöja istället för att säga att vi tar ställning, säga ”ni måste acceptera oss”, säger Amineh Kakabaveh.
– Det här handlar om ett politiskt förtryck och nu bekräftar svenska ministrar den bilden.
Hon menar att Ann Linde inte hade behövt ta på sig slöjan.
– Jag är upprörd och förbannad. Det borde ha varit så självklart i en feministisk regering, men i stället gör man precis som alla andra, säger Amineh Kakabaveh.
Skulle de svenska kvinnorna brutit mot lagen?
– Ja, de är inte vanliga svenska kvinnor, de är representanter för den svenska feministiska regeringen, som besöker ett könsapartheidland för att göra affärer. Jag tycker att statsministern skulle ha sagt att antingen beslöjar jag mig också eller så gör inga svenska kvinnor det under den här resan, säger hon.

”Sedlighetspolisen kan dyka upp”

Som exempel lyfter Kakabaveh att tyska förbundskanslern Angela Merkel inte bar slöja när hon besökte Saudiarabien.
Enligt Sveriges ambassad i Iran ser slöjtvånget olika ut i Saudiarabien och i Iran. I Saudiarabien är det inte lag på att utländska kvinnor ska bära slöja, det är det däremot i Iran. Om man ertappas med att bryta mot lagen tre gånger kan man straffas med piskrapp.
Dock är det oklart om även turister eller andra utländska kvinnor som tillfälligt vistas i landet kan straffas med detta. Enligt svenska ambassaden är det mer troligt att man skulle tas in på förhör och möjligen få lämna landet.
Däremot bär iranska kvinnor ofta slöjan längre bak på huvudet så att håret syns. Många tänjer på gränserna och låter slöjan glida ner längre och längre bak. En kvinna på gatan i Teheran, som just bär slöjan långt ner, berättar att detta är en medveten protest, men att det kan vara farligt.
– Sedlighetspolisen kan dyka upp när som helst. Ofta står de gömda, till exempel vid vägkanten och tittar så att alla har slöjor. En vän till mig som hade slöjan för långt ner blev nyligen gripen och förhörd under flera timmar innan hon släpptes, säger kvinnan, som inte vill uppge sitt namn.
Även initiativet My Stealthy Freedom, där iranska kvinnor lägger upp bilder på sig själva utan slöja, kritiserar Lindes beslut att bära slöja.
”Det är ironiskt att så många västerländska kvinnliga politiker som besöker Iran håller tyst om att Islamiska republiken Iran stoppar alla kvinnor som säger nej till att han sig hijab”, skriver de på sin facebookhemsida.

Sjalarna kontrollerades

Under Löfvens besök i lördags gick president Hassan Rouhanis personal runt till kvinnliga journalister och säkerställde att de bar en ordentligt döljande sjal. Även kvinnorna från svenska regeringen fick instruktioner om vad som gällde.
Iranska kvinnor har enligt lag tvingats bära hijab utanför hemmet sedan revolutionen 1979.
Syftet med svenska besöket i Iran har varit att skapa bättre handelsrelationer och under lördagen signerades flera nya avtal mellan svenska företag och Iran.












aftonbladet.


Wallström mötte Irans minister i skymundan
Irans vice utrikesminister Abbas Araghchi träffade utrikesminister Margot Wallström (S) och kabinettssekreterare Annika Söder i Stockholm på onsdagen, vilket utrikesdepartementet (UD) informerade om först dagen efter. – Anmärkningsvärt, säger KD-riksdagsledamoten Lars Adaktusson till Expressen.
Förklaringen är, enligt utrikesministerns pressekreterare Erik Wirkensjö, att UD normalt inte kommunicerar utförligt om Annika Söders möten och resor. Men eftersom det kom mediefrågor om det iranska besöket lade UD på torsdagen ut en kort mötesbeskrivning.
Av den framgår att de politiska konsultationerna fördes mellan Annika Söder och Abbas Araghch, som rankas på samma nivå. De tog bland annat upp bilaterala frågor inklusive mänskliga rättigheter och konsulära ärenden, regionala frågor inklusive Jemen och Syrien samt kärnenergiavtalet JCPOA.
Abbas Araghch träffade också kort Margot Wallström, enligt Erik Wirkensjö, som inte mer i detalj vill återge innehållet i konsultationerna.
I hans besök ingick även ett rundabordssamtal med fredsforskningsinstitutet Sipri och möten med ledningen för riksdagens utrikesutskott.
Mötet mellan Irans biträdande utrikesminister Abbas Araghchi och Margot Wallström (S) ägde rum på hennes tjänsterum i Arvfurstens palats på onsdagen, erfar tidningen. Och det ägde rum bara några veckor efter att Irans president Hassan Rouhanis förklarat att Israel ”är en cancertumör”.
– Jag förutsätter att Sveriges utrikesminister tagit upp brotten mot mänskliga rättigheter och protesterat mot presidentens uttalande, säger Lars Adaktusson, riksdagsledamot och tidigare Europaparlamentariker. 
– Det är anmärkningsvärt att man inte berättat att det här besöket ska äga rum, eller vilka frågor som skulle diskuteras, anser han.
Adaktusson erinrar också om att en svensk medborgare, KI-forskaren Ahmadreza Djalali, dömts till döden i Iran och just nu sitter fängslad under svåra förhållanden.
– Ska man verkligen ta emot en biträdande utrikesminister när man har en svensk medborgare som dömts till döden. Man kan ifrågasätta lämpligheten i detta, säger Adaktusson.
UD:s Erik Wirkensjö säger också till Expressen att den iranske ministern under Stockholm-besöket mötte den förre utrikesministern Carl Bildt (M).


Ministern kritiseras för sin slöja i Iran
SverigeEn oerhört hetsig debatt rasar om varför EU- och handelsminister Ann Linde (S) bar slöja när hon i dagarna besökte Iran. Linde själv säger att främlingsfientlighet och dumhet ligger bakom debatten.
Om Linde inte skulle bryta mot iransk lag, och om Sverige inte bara skulle skicka män i sin delegation, så var det där med slöjan ett påtvingat måste, säger hon till TT.
Det är deras lag, till skillnad mot i Saudiarabien där det inte är lag på att bära slöja. Jag ska åka till Saudiarabien i nästa månad och då kommer jag naturligtvis inte att bära slöja.
Debatten rasar på sociala medier. Dessutom har bland annat Liberalernas ledare Jan Björklund sagt att hon inte borde ha burit slöja och att det är "ett haveri för den feministiska utrikespolitiken". Han menar att den iranska propagandan gynnas, att slöjan skickar fel signaler till kvinnor som lever under religiöst förtryck i Sverige och utomlands och att handelsavtalen kunde ha undertecknats någon annanstans.

Kvinnors rättigheter

Linde säger att hon tack vare att hon reste till Teheran hade möten med åtta iranska ministrar och att tunga kontrakt för svenska företag blev helt eller delvis klara under besöket. Samtidigt kunde den svenska delegationen vid sina möten framföra åsikter om bland annat mänskliga rättigheter, fackliga rättigheter och kvinnors rättigheter.
Det sprids också bilder på nätet, bland annat från ett möte mellan Rouhani och Storbritanniens premiärminister Theresa May, där hon är utan slöja. Men de bilderna är tagna i FN-skrapan i New York.Det finns också bilder på Tysklands försvarsminister Ursula von der Leyen utan slöja i Saudiarabien.

"Så dumt"

Men Linde påpekar alltså att det inte är lag på att bära slöja vare sig i New York eller i Saudiarabien.
– Jag tycker inte om att bära slöja, men jag vill inte bryta mot lagen.
Hon säger att hon nu är "fullständigt översköljd av rasister som attackerar mig" och tror att debatten grundas i främlingsfientlighet.
Hon tycker också att oppositionen tar "chansen att plocka billiga poänger". Vad gäller Björklunds kommentarer säger hon:
– Jag tycker att det är så dumt att jag inte vet vad jag ska säga. Tvärtom: vad har han gjort för att på plats i Iran ta upp kvinnors rättigheter?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar