tisdag 20 november 2018

Jag har frågat många människor med olik etniska bakgrunder dem har fått meddelande från deras vårdcentral för att åka till vårdcentralen och vaccinera mot influensan


Jag har frågat många människor med olik etniska bakgrunder dem har fått meddelande från deras vårdcentral för att åka till vårdcentralen  och vaccinera mot influensan. I principen borde vårdcentralen alltid meddela dem nya människorna som kom till deras lista, men dem gör det inte vet inte exakt varför, men vi måste undersökas mer om det kommer med mer saker om ting.
Idag vårdcentralen i Malmö favoriseras olika etniska grupper  i Malmö. Vårdcentralen skulle skicka  ut ett meddelande till alla för att höst vaccinationer  mot influensan, men vårdcentralen skickade meddelande nästa till alla som hade olika etniska bakgrunder, som araber, för att gå och vaccinera mot höstens Influensan, men vi fick aldrig något meddelande från vår vårdcentralen. Är det någon från andra myndigheter som kan ha ligga bakom detta därför att jag har erfarenheter och vet precis vem kan ha ligga bakom det kommer få  veta någon dag att publiceras personens bilder och ljudet på mina olika sidor.
mvh samuel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar