måndag 26 november 2018

I Sverige arbetsförmedlingen och socialtjänsten filtrerar arbetssökande du arbetssökande skal gå inom jätte långa filtreringar för att få ett arbete


I Sverige arbetsförmedlingen och socialtjänsten filtrerar arbetssökande du arbetssökande skal gå inom jätte långa filtreringar för att få ett arbete
Det är en sak vill faktiskt berätta för att många veta vad som på går via arbetsförmedlingen och socialtjänsten mot arbetssökande.
I det diktatoriska länderna som Iran, Turkiet  och andra islamiska och olika diktatoriska länderna filtrerar Internet webbsidorna och hemsidor som diktatorna tycker att det ett hot mot deras politiska saker och ting.
Men i Sverige arbetsförmedlingen och socialtjänsten filtrerar arbetssökande. Om en arbetssökande skulle söka ett jobb då arbetssökande ansökan går inom dem två myndigheternas filtreringar. Du arbetssökande när du söker ett arbete arbetsgivare kontaktar din arbetsförmedlare och din arbetsförmedlare kontaktar din socialsekreterare, då dem två myndigheter spelar väl mycket roll om ditt liv om du ska få arbete eller inte om dem vill inte att du ska få ett arbete då dem meddela sjuka saker om dig till arbetsgivare då arbetsgivare sedan skickar ett meddelande till dig och säger tack för att du visat intresse för vårt arbete tyvärr vi gick inom alla sökningar valde en som redan tillsattes an annan sökande, lycka till.
 Dem ju påhittas massor sjuka och falska saker mot mig arbetssökande dem vill ju straffa arbetssökande därför att flera av dem mår dåliga och har psykiska sjukdomar vill bara bli kvittas av det som gör ont i deras innerst inne.
Så idag dem myndigheterna  finns redan många av dem diktatoriska ländernas agenter som jobbar där då dem spelar väl mycket roll där mot dig som har utländska bakgrunder, en del finns också folk som lider av starka komplex då dem vill bli kvittas så gör dumma saker mot en arbetssökande. socialtjänsten vill att du arbetssökande skal kvar hos dem för att dem kunna använda denna bidrag som du får som en vapen mot din framtid även mot dig för att du ska acceptera  deras krav dem vill ju pressa dig att du säga ja allt falska spelen mot dig..  denna skrivelse fortsätter med bevis, även ljud  och video.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar