söndag 18 november 2018

Det är väl konstigt att hon i sitt land vara medlem med Sveriges regeringspartiet , socialdemokraterna då ska lyssna på isis att snart dem kommer kräva svenska kvinnor ska bära slöjan fuy....Du är medlem i regeringspartiet och i ditt land Lyssna på islamisternas befäl



Det är väl konstigt att hon i sitt land vara medlem med Sveriges regeringspartiet , socialdemokraterna då ska lyssna på isis att snart dem kommer kräva svenska kvinnor ska bära slöjan fuy....Du är medlem i regeringspartiet och i ditt land Lyssna på islamisternas befäl..
Islamistsskandalen i SSU växer där kvinnor förpassas att sitta i könssegregerad i moskéer medan medlemdmar som ville kampanj mot hedersförtryck tystades med rasistanklagelser.
”S-kvinna tvingades sitta i ett separat rum när man höll tal
Inför valet i höst satsade S i Helsingborg hårt på att vinna röster bland muslimska föreningar. Kommunalråd besökte flera av stadens moskéer. Men när riksdagsledamoten Yasmine Larsson, som blivit utlovad att få prata med väljare, besökte en moské tvingades hon in i ett litet, separat rum...Internt sågs händelsen som ett exempel på att S i Skåne accepterar värderingar och åsikter som på ytan inte går ihop med partiets ideologi, så länge det gagnar röstinsamlingen...
SSU-medlemmen Nadja Weigel Bergholm, före detta styrelsemedlem i Malmö, var en av få från det skånska distriktet att gå i Pride. När hon ville kampanja mot hedersförtryck, efter att en vän blivit utsatt, fick hon hård kritik internt och kallades ”islamofob”. En SSU-kampanj i ämnet kallades av SSU Malmö för ”rasistisk”.
– SSU Malmös ordförande Tiba Awni hade ett möte med mig där hon sa att jag inte får debattera dessa frågor öppet på medlemsmöten längre för att kvinnor med slöja har känt sig kränkta...När vi träffades sa hon att jag inte skulle ta upp frågan om hedersförtryck eller driva kampanjer om det. Angående slöjan var hon mycket tydlig med att jag måste ändra mina värderingar och inte debattera denna fråga öppet, för annars var SSU inte en plats för mig.”
Trots en växande härva har det varit tyst från Stefan Löfen och Margot Wallström, som tvärtom gav moraliskt stöd till SSU Malmö genom att åka ned och föreläsa för de förra veckan under pågående skandal! Något har gått snett i vänsterfeministers värdegrund när Margot Wallströms får applåder för att be psykologiprofessor Jordan Peterson stanna under sin sten men är tyst om homofobi, könssegregering och kvinnofientlighet i Skåne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar