söndag 9 september 2018

Varning en ny information om Omid Sharifi Dana som bor i Sverige, han är en av iranska regimens agenter i 'Sverige




Varning en ny information  om Omid Sharifi Dana som bor i Sverige, han  är en av iranska regimens agenter  i 'Sverige och han får varje månade pengar från olika håller av iranska revolutionsguard. Omid Sharifi Dana födde den (19840722-och han bor i stockholm Vällingby.
som information från iran
Omid dana var haj Tusi s elev i flera år i iran som information vi har fått från iran många i tehran kallade omid dana som Haj Tusis ny fru, därför att många redan har sett när Haj Tusi hade sex med omid dana i tehran i en koran skolan.
Just nu omid dana jobbar med en iranska spion grupp i europa speciellt i Sverige denna spion grupp bildades av mojtaba khamenei från tyskland, men sedan med hjälp av imam
alis moske kunde organisera samma spion grupp i Sverige.
De delade med 4 grupper A grup, B grupp, C grupp och D grupp har olika arbete en  D gruppen spionerar mot oppsitions medlemmar  och fotograferar alla politiska aktivister i Sverige sedan skickar till A gruppen som dem brukar ha möte inom moskerna i Sverige.
A grupp går ut och försöker att indentifera personerna när A gruppen är klart med sitt jobb då lämnar information till B grupp som handlar om ekonomiska och affärsmän för att B grupp tillsammans med C grupp diskutera med svenska regeringen och politiker hur dem skulle behandla dem som politiska aktivister och propagerar mot regimen här i Sverige.
C grupp som brukar jobbar via sociala medier mot oppositionen har två arbete en dem ska hålla kontakter med politikerna tillsammans med B grupp också propagera mot oppositionen via sociala medier.
många av B gruppen redan har jobb inom svenska myndigheter  som förskolor, arbetsförmedlingen,skatteverket och social myndigheter dem visar inte sig bara kontaktar på hemlighet med dem andra och försöker att visa en dålig bild av oppositions medlemmar i Sverige till svenska politiker och svenska folket
idag Omid Sherif Dana jobbar med _B gruppen i Sverige som alla dem organiserade av mojtaba khamenei från 2000 i tyskland hamburg. många av dem spionage gruppernas medlemmar är kvinnliga i Sverige och tyskland plus danmark och andra europeiska länder.
mer infromation kommer snart vi måste undersöka allt som finns om iranska agenter i Sverige också i hela europeiska länder.
med vänliga hälsningar samuel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar