lördag 8 september 2018

Vänsterpartiet vill ha ett samhälle där alla räknas. Alla ska ha samma möjligheter att göra något bra av sitt liv. Idag är det inte så. De rikaste drar ifrån och vanligt folk lämnas efter. Men regeringen har inga förslag som gör något åt ojämlikheten. Det är därför vi behöver en stark vänster, som står för sina ideal.

Vänsterpartiet vill ha ett samhälle där alla räknas. Alla ska ha samma möjligheter att göra något bra av sitt liv. Idag är det inte så. De rikaste drar ifrån och vanligt folk lämnas efter. Men regeringen har inga förslag som gör något åt ojämlikheten. Det är därför vi behöver en stark vänster, som står för sina ideal.  glöm inte rösta på vänsterparti den 9 september
https://www.vansterpartiet.se/var-politik/



Med en röst på Vänsterpartiet kan vi göra allt detta tillsammans:
Sex timmars arbetsdag med bibehållen lön för att alla ska orka jobba. Låt oss istället dela på jobben.
En feministisk politik som utraderar löneskillnaderna mellan män och kvinnor och förändrar pensionssystemet så att också kvinnor kan leva på sin pension.
Bygga billiga och klimatsmarta hyresrätter som alla har råd att bo i.
En grön investeringsbank på minst 100 miljarder för klimatomställning av Sverige.
Ett rättvist skattesystem med en miljonärsskatt som möjliggör att vi sänker skatten för alla med låga inkomster och får en rättvisare fördelning.
Stopp för riskkapitalisters vinstjakt och stöld av våra gemensamma välfärdspengar, varenda krona ska återinvesteras i våra skolor, sjukhus och äldreboenden.
Efter valet den 9 september kan vi ha en rödgrön regering utan borgerliga partier och högerextremister - en regering som vill ha en ekonomi som fungerar för alla, inte bara för några få. Nu behöver vi din röst för att förändra Sverige.
Läs mer om Vänsterpartiets politik

Hjälp till i valrörelsen
Högern har media, lobbyisterna och miljonärerna. För att ha en chans hänger det på att vi vanligt folk går ihop och tillsammans sprider vår politik. Vänsterpartiet finns nära dig och det finns massor med sätt att bidra! Har du möjlighet att hjälpa till?
Jag vill hjälpa till!





Du får det här mailet för att du bett om mer information från oss i Vänsterpartiet.

Vår postaddress:
Vänsterpartiet Skåne
Sweden

Add us to your address book


Avregistrera dig från de här mailutskicken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar