måndag 10 september 2018

Så här.: Många invandrare är oroliga för hur vårt politiska system fungerar, även om de bott här i många år. Många kommer från länder där ett politiskt maktskifte skulle kunna innebära att folk faktiskt dör, fördrivs eller fängslas.


"Så här.:
Många invandrare är oroliga för hur vårt politiska system fungerar, även om de bott här i många år. Många kommer från länder där ett politiskt maktskifte skulle kunna innebära att folk faktiskt dör, fördrivs eller fängslas.
Att de andra partierna inte lyckats förklara att det inte blir så i Sverige är väldigt dåligt. Inte ens om SD skulle fått 100% hade det blivit så.
Media och många politiker har spunnit på denna rädslan. Man har sagt att partier som SD, men även KD och M är nazister, eller nästan nazister. Sedan har man visat bilder på NMR vars politik är riktig nationell socialism (som de kallar det).
Till och med infödda svenskar har ju gått på detta och fasat för "det gryende nazismen".
Kombinera detta med den redodlade desinformationen som Galaxia Elias avslöjade och fungera på hur mycket av denna verksamhet som inte blev avslöjad och får en fingervisning av ohederligheten valet i dessa områden."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar