måndag 10 september 2018

Det betyder att iranska shiites isl terroristiska och fascsitiska regim har kränkt mot internationella mänskliga princip i kurdiska området iranska religisösa regim har begått för brott mot mänsklighet i kurdistan.




Det betyder att iranska shiites isl terroristiska och fascsitiska regim har kränkt mot internationella mänskliga princip i kurdiska området  iranska religisösa regim har begått för brott mot mänsklighet i kurdistan.
Som berättelser från folk som redan satte i fängelse i kurdistan av iranska regimens underrättelsetjänsten,  dem våldtar politiska fångarna i kurdiska området i iran, dem gör brutala tortyr mot  politiska fångarna  dem iranska underrättelsetjänsten i kurdistan tvinga fångarna så att stoppa flaskor i deras röv, det betyder att den iranska regimen bryter mot alla internationella mänskliga principer. Zanyar moradi berättade i en video som inspelade av en person i iranska fängelse på hemlighet just nu videon är publicerades och alla kan lyssna på videon talar på kurdiska sorani

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar