tisdag 31 juli 2018

När man är sjuk eller har väldigt starka och extrema rasistiska och anti semitiska åsikter då gör sådna sjuka indirekt förolämpningar ord och omänsklig uttal


När man är sjuk eller har väldigt starka och extrema rasistiska och anti semitiska åsikter då gör sådna sjuka  indirekt förolämpningar ord  och omänsklig uttal
På grund av  instinkthat  och psykisk sjukdom man gör så
indirekta förolämpningar mot andra.
En anti semetiska kan vara en form av psykopati därför att jag klassas rasister, nazister,  extremister och anti semitiska som psykopati.
Det finns ett helt sjukt ord som har hört många gånger leda över andra och mår bli bättre.  Det är ju en tip av sjukdomar.
 Dem som har  olika Psykiska sjukdomar och  instinkter hat  gör indirekt kränkande  mot den människan som dem sjuka tycker inte om det kan vara utseende och huvudfärg eller  personen  som födde med  annan religionen. som inte ok för den sjuka personen.
sådana personer vill bli kvittas av sina   dåliga inre  så försöker trycka ner andra för att bli mår bättre  om dem personerna gör inte så mot andra bli inte mår bättre har ont  inne intern ohälsosamt en av orsakerna som gör så att man göra indirekt förolampningar eller göra indirekt kränkning ord  mot andra.
Det som är helt konstiga dem spelar falskdoktors roll och visa sig att har kunskaper om psykologi och på pekas andra  kränkande och omänsklighetens saker och ting.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar