tisdag 31 juli 2018

du bli psykiska torteras via papper och pennor.



du bli psykiska torteras via papper och pennor.
Vi har två olika systemet idag i världen  en kallas sig demokratiska, men i principen är inte .
I det psykiska diktatoriska systemet finns inte fysiska tortyr tvärtom det finns psykiska tortyr .
I det systeet som kallas sig demokratiska systemet  allt är under kontroll om du skulle söka jobb om du ska få ett jobb eller inte det systemet som bestämmer över, tillexampel  arbetsförmedlingen har ett system som man kan registera sig där då det kommer olika handläggare  dem kan göra vad dem vill mot dig som arbetssökande för att hindra dig så att få inte något arbete  det är en verklighets psykiska tortyr. tyvärr idag 99% av arbetsgivarna är under arbetsförmedlingens kontroll och idag det är arbetsmarknadspolitiker bestämmer om du ska få jobb eller inte. Idag arbetsförmedlingen och arbetsgivare har en avtal och dem samarbetar med varandra, tyvärr idag inte bara arbetsförmedlingen som spelar en stor roll i människans liv tyvärr socialtjänsten också spelar väl för stor roll om man skulle söka ett jobb.
massor av diskrimineringar som man kan förväntas att få.
Idag via arbetsförmedlingen vilken arbetsförmedlare som helst kan straffa dig som arbetssökande på olika sätt. Tortyr är något av det mest traumatiserande en människa kan utsättas för. Bara i Sverige finns runt 180 000 personer som upplevt detta. På grund av  att man är aktiv och har webb eller hemsidor, ofta tortyrskadorna av svensk arbetsförmedlingens systemet.
Tyvärr idag det finns många utländska agenter som jobbar inom svenska arbetsförmedlingen och dem kan riktas mot folk som sökte skydd i Sverige på grund av politiska problem i sitt hemland. när du som arbetssökande skulle söka ett arbete när du ska göra intervju med arbetsgivaren då arbetsmarknads politiker diskuteras om dig då om dem tycker inte att du ska få något arbete då arbetsmarknads politiker kontaktar arbetsgivaren och säger till att ge inte jobb till personen som är arbetssökande, då så arbetssökande bli psykiska torteras av arbetsmarknadspolitiker.
-----------
men i det  fysiska diktatoriska systemet, som iran, turkiet, irak, syrien, nordkorea, ryssland  och islamiska  länderna och arab världen.
du kan få jobb frit utan att bli kontrolleras, men om någon skulle anmäla dig som är emot regimen då dem kommer greppa dig och fängsla dig även tortera dig.
och andra systemet är den diktatoriska fysiska systemet
i principen dem två systemet i många sätt lika precis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar