torsdag 5 juli 2018

Min tidigare handläggare på arbetsförmedlingen med andra nazistiska som avstängt mig från jobb och utvecklingsgarantin lide av starka bipolär och psykosomatiska.



Min tidigare handläggare på arbetsförmedlingen med andra nazistiska som avstängt mig från jobb och utvecklingsgarantin  lide av starka bipolär och psykosomatiska.
Med några personer som specialiserat sig på mänskligt beteende.Jag frågade  dem som är mina släktingar
   och dem bor  i USA.
om det som har hänt med mig 2017.08.17  av min tidigare handläggare på arbetsförmedlingen som lidit väldigt starka av   Bipolär galskap. Ulrika Stenberg lide av starka psykosomatiska.
 Den här personen har för mycket komplexitet att tömma sin komplexa, för att återställa sin psykiska ohälsa då kunde avstänga mig från jobb och utvecklingsgarantin via malmö arbetsförmedlingen. Då psykiska ohälsan log bakom beslutet  mot mig , plus krav från turkiska agent, och iranska agenter som vi har bild och film på dem som är en av turkiska agenter i malmö och jobbar inom arbetsförmedlingen.
Jag tjuv tittade på henne nästan varje dag tog hon promenad utanför arbetsförmedlingen och försökte tänka innan hon skulle ta en beslut mig mig i 201708.17 klockan 13:00
Därför att hon själv skickade ett meddelande via min e-post och  frågade mig om jag skulle fortsätta med eductus eller inte då jag svarade henne nej jag vill bytta min jobbcoach, då jag har varit nästan i 6 månade med eductus och man förnyas avtalet varje 3 månade.
Den sista meddelande som  Ulrika stenberg skrev till mig hon sa
Jag känner din frustration.
Då det finns världigt starka bevis att  86% av det som arbetsförmedlingen speciellt min tidigare handläggare har gjort mot mig handlar anti semitiska och nazistiska plus hennes psykiska ohälsan hennes plus hennes kompisars   instinkter hat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar