torsdag 5 juli 2018

Arbetsförmedlingen menar med det som dem har skrivit till mig att man ska förändra sig ,, så att man ska hålla tyst och kritisera inte svenska politiska vänner i Tehran. Om dem menar så dem har väl fel om jag skulle hålla tyst kunde bo kvar i Iran inte skulle komma hit för att man bli straffas på grund av internets politiska aktiviteter. I Sverige man får straff via arbetsförmedlingen på grund av att politiska åsikter det är en ren diskrimineringar utan demokratiska lag och regler.



Arbetsförmedlingen menar med det som dem har skrivit till mig att man ska förändra sig ,, så att man ska hålla tyst och kritisera inte svenska politiska vänner i Tehran. Om dem menar så dem har väl fel om jag skulle hålla tyst kunde bo kvar i Iran inte skulle komma hit för att man bli straffas på grund av internets politiska  aktiviteter.   I Sverige man får straff via arbetsförmedlingen på grund av att politiska åsikter det är en ren diskrimineringar utan  demokratiska lag och regler.
Ni har också yttrandefrihet.
Det som ni gör  så ni bevisas att ni  vill försvara en regim som avrättas varje dag en oskyldiga person ett barn i tehran.. Vi vet att ni har väldigt starka politiska relationen med den iranska regimen också med den turkiska islamistiska regimen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar