onsdag 9 maj 2018

Vårdcentraler och sjukhuset i Malmö är katastrof, man får vänta väldigt lång tid

Vårdcentraler och sjukhuset i Malmö är katastrof, man får vänta väldigt lång tid
Jag anser det som diskriminerande särbehandling, man ska vänta med en småbarn så jätte längre tiden är inte normalt.
många svårt sjuka barn besöker sjukhuset under tiden då barn kan bli sjuka där på sjukhuset, då när man få vänta så lång tid .
Vi åkte  klockan 15:17  vi väntade från denna tiden till klockan 20:20 minuter hur ska man bedömas saker och ting?  jag väl bra bevis vilken tidningen eller tv kanalen som vill veta mer jag kan lämna viktiga informationen om 2018.05.09 om besökt på Malmö sjukhuset.

I Tyskland man bara kan vänta max 20 minuter med det stora befolkningen, men Sverige med 10 tio millioner människor man få änta ibland hela dagen på sjukhuset för att komma i konakter med en läkare??  Det som jag har sett idag anser som diskriminering.

Malmö sjukhuset är väldigt dåliga, man fick vänta mer än 5 timmar för att träffa läkaren, men fick aldrig att träffa läkaren barnen nästan har sovit halv timme, men kom aldrig läkare. många fick komma precis på en minut fick träffa läkare, men inte dem som hade utländska bakgrunder. läkaren som skulle träffa barnet heter murat och han var turk.

Tänk på om man är mår dåliga och  försöka åka till Malmö sjukhuset och  få vänta så lång tids  det är bättre att  man vänta  hemma tills död orättvisan har ökat drammatiskt. En kvinna åkte till Malmö sjukhuset från klockan 14:00 fick vänta med sitt små barn till klockan 20:30 för att träffa läkare...

Vi kommer att skicka protrestbrev till sjukhuschefen snart

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar