måndag 7 maj 2018

Rape eller våldtäktsman. Man kan har tre olika undersökningar om dem personerna som brukar våldtas kvinnor. så dem sjuka män blir så glada att våldta, tvinga en kvinna för att ha sex med, det är en form av sadist masochist, inverted sadism ochsadomasochist.


Rape eller våldtäktsman.

Man kan har tre olika undersökningar om dem personerna som brukar våldtas kvinnor. så dem sjuka män blir så glada att våldta, tvinga en kvinna för att ha sex med, det är en form av sadist masochist, inverted sadism och sadomasochist.

I grupp ett  personer har inte bra utbildning  har vuxit upp i en stängt samhälle outvecklade..

Grupp två är en hjärn sjukdom som människor kan inte ha kontroll över sina sexuella aktiviteter, som Deras sexuella instinkt har täckt över  sitt personliga, moraliska och moraliska medvetande.

En aggressiv mental illiterare som våldtas kvinnor

Det har det faktum att det överväldigar kvinnor med våld, en våldtäktsman har ingen empati har ingen medkänslor, har inget samvete lika precis ett djur.

Den psykiska sjuka man har en sadomasochismstörning, han är mycket nöjd med förföljelsen och gråtandet av andra

Grupp tre religionen som kan en av orsaken, på grund av religionen människor har dåliga syns på kvinnor. Till exempel i den islamiska Sharia lagen kvinnor är halva av män och två kvinnor kan bevittna på en mans plats.

mer undersökningar om psykiska sjuka våldtäktsmän kommer senare med goda resultater om många fakta.



mvh samuel,


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar